London 2012
Stanislav Šernek edini daleč naokoli kateri nas bo zastopal na olimpijadi,svaka ti čast sosed :-)
Komentarji
Truplo vupan ka me neboš raztrgo kao ka je to še daleč od medalje :-)
Kaj ima Stane z medaljami? Kolikor vem, je on SODNIK! In lahko smo ponosni, da je naš sosed udeleženec iger, tako ali drugače. Moje mnenje!
ka pa boštjan maček z bodonec, on je bluzik:)
truplo si pozabo ka si mi enkrat napiso ?Kda san omeno šerneka ka ide na oi si ti napiso ka je to daleč kraj od medalje zato san te omeno tan prle.
Copicar... mogoče oz. verjetno res. Kaj pa vem za toliko nazaj.
Ampak, saj oba veva, da je Stanetov sin Dejan vrhunski rokoborec... ampak vseeno ne v taki špici za medalje na olimpiadi ali mogoče še kje. Bodi, da sem mislil njega, ker to s Stanetom glede medalje nima ne repa in glave. On je sodnik in kot tak ne daleč od medalj, ampak je enostavno nikakor osvojti ne more.
http://sobotainfo.com/novice/ogled/15286/?s=pf#komentar62711
evo truplo tu si mi to napiso
Ti si napisal tole:
-----
Škoda ka njemi je nej gratalo,ali iz M.Sobote pa mo seeno meli predstavinka na OI v Londonu 2012 in to Stanislav Šernek.Čestitka-sosed :-)
-----
Jaz sem dopisal:
-----
Lepo je sodelovati na Olipiadi... kakor koli. Vseeno, kdo ne pozna zadev: Stane Šernek bo sodil na turnirju - on ni tekmovalec, tako, da niti v največjih sanjah ne moremo računati na medaljo!
-----
Ja, malo nerodno sva se oba izrazila, po mojem. Ti nisi nikjer povdaril, da se gre za sodnika in kdor zadev ne pozna bi mislil, da pošiljamo tja tekmovalca, kateri lahko hipotetično osvoji medaljo. Jaz sem res nekoliko nerodno odgovoril, morda je kdo dobil občutek, da je pisanje poniževalno... Češ, sodnik pf, pf... Pa tega nisem mislil: kot prvo je Stane bil nekdaj moj šogor, kakor se pravi in kot drugo, tudi sam sem sodnik celo življenje, sicer v drugem športu in norčevati se iz tega?
Upam, da sem obrazložil?
:-)
Stanislav Šernek edini daleč naokoli kateri nas bo zastopal na olimpijadi,svaka ti čast sosed :-)