Lepota?cena za lepo telo.

|

Presodite sami,je moški ali ženska v moškem telesu.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
čriček

Presodite sami,je moški ali ženska v moškem telesu.

Abbey Dawn

Čriček išče ekstreme (=
in iz teme v temo preseneča s skrajnostmi

čriček

Vsi ki z veseljem obiskujete moje dosadne prispevke,z veseljem obvešćam da bom nadaljeval z utečeno prakso in objavljal prispevke po svoji izbiri,da me redno obiskujete in komaj čakate da se lahko obregnete na vse to,seveda ne vsi,dokazujejo kliki ki se na nekaterih prispevkih gibljejo tudi preko 5000 klikov-. Kot član tega kluba imam pravico, da prispevam kaj  da se potem lahko nekateri zgražate , češ zopet ta čriček, vendar nekateri izmed vas niste nikoli prispevali nobenega članka, imate pa sposobnost da žalite nekoga ki  z nekaj članki na teden popestri  pustost v prispevkih .Moja navada je ta , da se izogibam člankom ki me ne zanimajo in jih potem niti ne komentiram ,torej vam nekaterim priporočam, će vas moje teme ne zanimajo se jih izogibajte ali dajte svoj prispevek ,pa bomo vas tako kot vi mene pomalem  v rit pošiljali.Vsem ostalim, hvala, še naprej bom z vami,ĆRIČEK,  

BuLsHiT

evo zaradi taksih pacijentov bi ignore funkcija prisla prav... 

Profile picture for user spidi55 R L

Ne ven zakoj se sekejrate. Vejpa ges tisto ka mi ne paše ne gladan, pa se te tüdi nika ne nervejran. Sto ljudi sto čudi. Kak pravijo eni majo radi pope drüjgi pa küjarce.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet