Leplenje vinil podlage konki1 | 15. junij 2016 13:18 Koga priporočate za leplenje vinil podlage ter cena dela Komentarji Vaše ime Komentar S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja. CAPTCHA Komentiraj JAKAJAKA 27. Junij 2016 15:09 to ne rabiš nobenega edino da imaš ravno podlago, ostalo je simpl, na netu imaš navodila, jaz sem si položil 50 kvadratov , ne vem če bi keri mojster boljše
JAKAJAKA 27. Junij 2016 15:09 to ne rabiš nobenega edino da imaš ravno podlago, ostalo je simpl, na netu imaš navodila, jaz sem si položil 50 kvadratov , ne vem če bi keri mojster boljše
Kronika Lokalno FOTO in VIDEO: Hudo neurje na Štajerskem, orkanski veter razkril okoli 20 hiš pri Sveti Ani
Kronika FOTO in VIDEO: To je prizorišče tragične prometne nesreče pri Grajeni, v kateri sta ugasnili dve življenji
naši učitelji Lokalno | 0 komentarjev Leon Senger o poklicu učitelja nekoč in danes: Učitelj mora poklic nositi v sebi
Lokalno | 0 komentarjev Iščete delo? V Pomurju iščejo poklicnega gasilca in referenta, zaposluje tudi občina
ŠPORTNA IDEA Šport | 0 komentarjev VIDEO: Footgolf v Pomurju dobiva zagon, v Radencih imajo že igrišče z 18 luknjami: »Ni samo hoja in brcanje«
Kronika | 1 komentarjev Pomurski policisti v 24 urah obravnavali več tatvin in sedem povoženj divjadi
Kronika | 0 komentarjev Smrtna žrtev na glavni cesti: Kombi zapeljal na travnik in silovito trčil v drevo
Politika | 0 komentarjev VIDEO: Alojz Glavač o zelenem razvoju Moravskih Toplic in mladih: »Domači kraj je priložnost za nov začetek«
Politika | 9 komentarjev Starejši občani v Murski Soboti čakajo na varovana stanovanja, občina že poslala predloge
Politika | 13 komentarjev Nataša Pirc Musar po izvolitvi Janeza Janše: Skrbijo jo nekateri načrti nove koalicije
Podjetno Gospodarstvo | 0 komentarjev »Potreboval je 30 let, da mu je uspelo čez noč.« Obraz za Teto Frido o resnici podjetništva
Gospodarstvo | 1 komentarjev Rituper v prisilni poravnavi računal na denar od Doma starejših Rakičan, tožilstvo zavrglo ovadbo
lovska zveza Slovenija | 7 komentarjev V mestih se začenja obdobje, ko lahko nepričakovano postanete tarča napada
DNEVNI HOROSKOP Scena | 0 komentarjev Ko srečanje ni naključje. Horoskop napoveduje močne vezi s sorodnimi dušami
Scena | 8 komentarjev Leljak pojasnil ozadje glede koncerta Jakova Jozinovića: »Mlademu izvajalcu želimo veliko uspeha na njegovi glasbeni poti«
Scena | 0 komentarjev FOTO in VIDEO: Lampiončki znova napolnili Maribor, študenti ob kampusu žurali do jutra
WindFree tehnologija za udobje brez prepiha: Klimatske naprave Samsung – prva izbira sodobnih uporabnikov
astronomske cene Globalno | 4 komentarjev Rezervacij vse manj, se obdobje luksuznih nastanitev v Dalmaciji končuje?
Glasba Kultura | 0 komentarjev Murska Sobota bo tudi letos gostila Operno noč, v središču mesta se obeta pravi glasbeni spektakel
Kultura | 3 komentarjev VIDEO: Prekmurje kot prostor spomina: Kako je jezik preživel doma in tam, kamor so odšli Prekmurci
Kultura | 0 komentarjev Slovenska literarna elita v finalu za kresnika: To so romani, ki se borijo za 7000 evrov
Kultura | 0 komentarjev Na regijsko Linhartovo srečanje uvrščena predstava Let nad kukavičjim gnezdom
to ne rabiš nobenega edino da imaš ravno podlago, ostalo je simpl, na netu imaš navodila, jaz sem si položil 50 kvadratov , ne vem če bi keri mojster boljše