Kune na podstrešju
Imam kune na podstrešju kak jih naj steran ali uničen san probo z radiom biu nekaj časa mir zdaj pa vse postaron.Hvala
Komentarji
zakoj bi jih pa uničavo ? nesi jih na banko pa si jih menjaj v evre
Zdravo!
Sem slišal,a od mene nepreverjeno, saj jih nimam.
Daj radio na podstrešje, baje nočejo hrupa, hočejo mir.
kupi kletko ges san že 3 zgrabo
na motorni žagi vzemi auspuh dol,dani si slušalke na vuja pa te na podstrešji motorko skurblaj.Boš vido dirko za život....Tau je napravo moj pajdaš pa ma mer z kunami.Hecna ideja ali dela.lp
mij smo mele rejdne dirke s kuname notre v kište okoli pod strejo,probale smo sefelej ale zriktale smo je z mejkimi vabami za podgane-deluje 100%
lp
Zvečer vzemi eno redno slonarico (puška za lov na slone), parkiraj se na podstrešje in mirno čakaj. Ko pride kuna jo enostavno pihneš! Kje je tu kakšen problem?
Kune imajo rade mir. Na podstrešje nastavi radio; potiho je čisto dovolj, da odidejo. Preverjeno.
Imam psa, ki živi v hiši, in pod pasjo posteljo imam vedno na komade razrezane stare majice, ki jih potem pridno uporabljam proti raznim zverinicam, ki seveda ne marajo oz. se bojijo tega vonja.
Kuno se nisem videl v zivo in si jo bom enkrat ogledal.
Probaj s pesjimi dlakami. Če mate psa ali pa ma kakši kolega, naj ti da par šopov načesnaih pesjih dlak, pa jih nameči po podstrešji. Kune nemajo rade vonja po pesi.