Koliko ljudi mora umreti?
Koliko ljudi mora še umreti, da se bo ustrezno za vse udeležence v prometu uredila cesta med Černelavci in Gederovci? Malo prej so zopet v mrtvaški avto dajali kolesarja. Preveč jih je že umrlo na tej cesti, da bi bila krivda samo na voznikih.
Koliko nesreč, srečo brez smrtnih žrtev se mora zgoditi še v križiščih Gregorčičeve z Slomoškovo, z Arhitekta Novaka in s Staneta Rozmana, da bodo uredili krožišča in umirili promet na Gregorčičevi? Preveč nesreč oziroma nevarnih situacij nastaja na tej cesti, da bi bila krivda samo na voznikih.
Pa verjetno bi se enako lahko povedalo še za kak odsek ali ulico, ampak se mi ta dva zdita najbolj kritična in potrebna ukrepanja.
Komentarji
sicer se strinjam s teuf ka je ta cesta dokaj nenavadna ali vozniki na toj cesti med černelavci pa gederovci so katastrofalni!
To ka doživeš ka te pri 80 ali 90km/h ide nešče prehitevat v škarje med tejmi ovinki je pač nej normalno ! človek ma občujtek ka lidje med tejmi ovinki bole hitro vozijo kak pa po ravne cesti!
In žalostno je kda potem nastradajo nedolžni ! :/
krt, zakaj bi pa zdaj naj ležeči policaji vsem ostalim uničevali avtomobile, ker se nekaj divjakov ne drži predpisov?
Na take odseke postaviti policijo pa naj kasira divjake. Tistih, ki pa vozimo normalno in po predpisih, pa zaradi tega ni treba kaznovati.
Nekaj napeljuješ da krivda samo pri voznkih? Pri kom pa je? Cestno prometni predpisi so jasni za vse in delujejo LE ČE SE JIH VSI DRŽIJO... Povsod pa zaradi divjakov tudi ne morejo biti ležeči policaji in krožišča.
đžćčš - ležeči polcaji? Očitno se nisvaa razumela. Nikjer jih nisem omenjal, tudi nisem njihov pristaš. Kvečjemu sem za rešitev, ko se v urbanih okoljih, kjer je dosti pešcev dvigne višje celo križišče ali prehod. Ležeci policaji kot se izvajajo pri nas pa se strinjam niso od kakšne velike koristi.
Za Gregorčičevo sem predlagal krožišča in zožitev voznih pasov, za cesto proti Gederovcem pa zravnanje predvsem pa izvedbo ločene kolesarske steze.
Cesta med Gederovcami pa Černelavcami je resan katrastrofalna. Nejde se samo ua kolesarsko stezo... Ide se tudi za to ka je cesta ovinkasta v tri prekrasne (ok, glede toga se valda nika ne da napraviti), problem je v neutrjenih bankinaj (na enih odsekih jih sploj nega), problem je v ton ka je cesta nej ravna (v smisli ka visij na obej stranaj rejdno), problem je v ton ka je cesta že v osnovi nej kvalitetna in je cela preflikana itd...
Na toj cesti je rejsan mrlo že ludji za eno cejlo vas. Očitno opet nega keša za kakšo čedno cesto...
Cesta je že čistak vredi. Pa če je cesta luknjasta ali nej, ali je ravna ali ovinkasta, teča ka nemo vozili kak trbej je baš vseeno kakšna de cesta!!! Je tak ali nej?
ja ja trbej jo popravite.....preveč se že škalij te pa nesreče!!! meni avto samo brše neka v prazno :-)!!
đžćčš trbej kasejrate te tude ka se pomale vozijo, tej so še nevarni za moje živce, pa če te kda popravlali to cesto lepo prosen ka še 10m šodra gor navozite ka če što doj odleti ka se doj do kukarce nanč nede vidlo
Kot kolesar se na cesti Černelavci - Gederovci peljem na leto morda trikrat, pa še to pomotoma. Cesta je potrebna popolne prenove, treba jo je razširiti na vsaki strani vsaj za meter in označiti kolesarsko stezo. Nikakor ločene steze, ker to prvič preveč stane, pa tudi taka zadeva za nas kolesarje ni najboljša rešitev.
Brez zamere, ali redko keri tam vozi po pravilih! Od černelavec do gederovec gučim. Omejitev je tam 90, nej pa 70. IN valda ka de tisti keri vozi 90, prehitevo in potencialno spravil sebe v slab položaj! Ka ovačik si lehko glih lasej vo poskibeš do Gederovec. Lidgej so mutavi; če si nej za cesto, te bokse ka ne voziš. Ista štorija je od omv do noršinec. Lidgej tm vozijo 60 do 70 km'h. In ka je še najhujše? tudi inštuktori avtošol deco tak včijo voziti! Parkat se je zgodilo ka samo mogli prehitevati avtošolo, ka je tam 70 pelala. TAu je nej normalno če menej pitate. Ali pa recimo včera po dnevniki ka so gučali, ka 81 leta ženska pelala na avtocesti na napačno smer.
Poleg toga, pa ges na tekšno cesto z biciklinom niti nejdem, ker se ne počutim varno. Niti recimo v centru ms, kda idem prek prehoda za pešte. Glih včera me je ena baba skoro zbila in bil že na sredini prehoda. Se nej stavila, fajn me obkrožila.
Jaz pravim samo takole: kateri se pelje od Sobote proti Gederovcem 90 na uro, po svoje ni normalen. Glede na veliko število ovinkov, slabo izpeljane le te, je neka hitrost okrog 70 na uro normalna in nič več. Razen tistih zadnjih nekaj sto metrov proti Gederovcem!
ah lepo te prosim; čista normalno lejko pelaš 90. Razen, ko je cesta zasnežena ali poledica. zato še ne pomeni, ka dirkaš ali pretiravleš če pelaš 90. pelaš pač po pravilih, nič več.
Potem tudi tisti ni normalen, ko pelje 90 od omv do noršinec, ko je isti šmorn? ali pa od btc-ja do martjanec recimo? ali pa od tretje šole vo do bakovec? tau ti navajaš kak razlog, ka lidgej morejo voziti 70? te po tvojem tudi na naši avtocesti lejko pelam 80, ali še bokše, 70 nej? svašta! Ni vedno v hitrosti problem, da ljudje umirajo ali pa, da se kolesarja zbije; sicer 90 ni pretirana hitrost; ljudje bi mogli bolj pazljivi biti in že malo v naprej broditi; nej pa voziti po cestah kak kakšna trupla in spati.
Ti samo vozi... kolikor smatraš, da je v redu. To ti ne osporavam. Samo, da ne bomo čez čas brali npr. tule, da je nekdo spet zletel s ceste in si to bil slučajno ti.
Na omenjenih cestah se več ali manj nikoli ne peljem 90 na uro. Prej 70, kakor 90. In fino uživam... tudi na avtocesti me boš težko ujel, da se peljem preko 110, 120 na uro. Moram imeti že preklemansko silo, da peljem preko 130.
No fajn za tebe; pol si ti eden od tistih, ko spijo na cesti, in poleg tega, še uživajo v tem, da druge "zavirajo" in bog ne daj, da se kaj zgodi zaradi tega. Si tudi eden od tistih, ko iz principa pritisne na gas, ko te kdo prehiteva nekdo ki vozi 90? Se nebi čudil.. Pa lep dan
S slednjim pisanjem si pokazal, koliko te je v.... glavi. Dalje ne bom komentiral, niti se s tabo šel naprej. Tule je veliko pametnejših od tebe, s katerimi se da normalno meniti.
truplo ka bluzeš!!! ti še nišče fakiča nej kazo gda te prehitevo? kelko si star? ziher si v penziji ka maš čas narod na cesti podjebavati!! takši indijanci kak se ti se poleg 70km/h še po sredini ceste vozijo pa vsakomi na njivo pa na grunt poglednejo, če kaj novoga. malo se zamisli, če je 90 omejitev pa nikoga ne ogrožaš??!! ali se pa 70 pelaš pa san sebe ogrožaš
Kot sem opazil se nekateri, ki divjajo po tej cesti tudi oglašajo na forumu in zagovarjajo svoje divjanje.
noben tu glih ne divja;) ampak govorimo samo o 90km'h
Jaz govorim o tem, koliko se peljem navadno na tej cesti. Saj ne gledam stalno števec, kakor tule nekateri in potem pač nekdo zaradi pretiranega gledanja in večjega števila dokaj čudnih ovinkov zleti...
Jaz samo govorim o tem, da če me hoče nekdo prehiteti, me naj. Če mu je ljubo, naj dvigne prst, kaj mu pa morem. Jaz se ne vozim po sredini, če pa sekam ovinke, ko ni nikogar niti pod razno za mano, je to moja stvar. Ni ravno verjetno po predpisih, ampak jih veliko tako vozi.
Tudi nimam najslabšega avta (do stotke potegne po knjigah v okrog 10 sekundah, kar ni ravno najpočasneje, a?), pa še tudi v penziji nisem. Nimam pa rad hitre vožnje. In vedno trdim: Ni nujno, da je dober voznik tisti, ki hitro vozi. Drži kot pribito tudi obratno, saj so prepočasni vozniki tudi nevarni ostalim. Ne štejem se med slednje, ker pa tako počasi tudi ne vozim. Da si dober voznik, je potrebno npr. po Soboti večkrat peljati tudi 30 na uro, dati kakšnemu vozilu prednost, se ustaviti pred prehodi za pešce, ne pa zdirjati mimo če ugotoviš, da pešec še ravno na tvojo stran ne bo uspel priti. Da nekdo postane kulturen voznik, da obvlada bonton v vožnji na splošno je potrebno marsikaj, hitrost pa še najmanj!
Če ob normalnih vremenskih pogojih ob tvojem "hitrem" in "močnem" avtomobilu na relaciji Černelavci - Vanča vas nisi sposoben peljati 90km/h, žal nisi kompetenten o debati o sposobnostih kvalitetnega voznika.
Če te na tej cesti "večje število čudnih ovinkov" moti, da se ne da peljati 90km/h, potem ne vem, kaj bi delal na relaciji Razdrto - Vipava po stari cesti... Bog ne daj da bi te kdo spravo na vrh Pohorja ka se boš z avtom pelal smučat.
Vedno več je tudi partizanov ki vozijo od Rakičana proti Lipovcem na RAVNI cesti 50km/h, čeprav je tam cesta še bolj široka, kot pa tista prej omenjena, na obeh straneh je posebna kolesarska steza itd... in za relacijo 8km ponucaš občasno tudi 12min za vožnjo IZVEN naselja.
Če nisi za volan, pač nisi. Zanimivo da letno delam prek 50.000 kilometrov pa vedno uspem zvoziti vse čudne ovinke do Gederovec kljub (ne)oviranju.. v bistvi s prehitevanjem počasnel .
Ne pozabi, da Zakon o varnosti v cestnem prometu pravi naslednje:
53. kolona vozil so tri ali več vozil, ki vozijo eno za drugim po istem prometnem pasu na takšni medsebojni razdalji vozila, da sta hitrost vožnje in ravnanje voznikov v medsebojni odvisnosti;
(3) Voznik ne sme brez upravičenega razloga voziti tako počasi, da bi oviral druge udeležence v cestnem prometu. Kadar se za vozilom, ki vozi na čelu kolone s hitrostjo, ki je nižja od največje dovoljene hitrosti na cesti ali delu ceste, po katerem vozi, in nižja od hitrosti prometnega toka vozil na smernem vozišču, nabere kolona vozil, ki ga ne more varno prehiteti, se mora voznik na prvem primernem kraju umakniti z vozišča in pustiti kolono vozil mimo.
Ste pa nekateri čudni tipi... nikjer nisem napisal, da nisem sposoben peljati to relacijo vsaj 90 km na uro... lahko tudi več, ni problem. Ampak ne bom. Rajši se peljem 70, 80 na uro in pika. Koga moti, me naj prehiti. Mene bolj moti če se peljem 90 (sigurno tudi to in ne samo na tej cesti), pa me še vedno prehitevajo obsebki, kakršni se tule oglašajo.
Dalje, na Pohorje se vozim, če se, edino s kolesom. Ne smučam, he, he... da se malo našalim.
In za konec: jaz letno vsak 20 do 30 x prekoračim hitrost 80 km na uro... na biciklu, seveda po hribu navzdol. Tako, da ne modrujte, da je 90 v avtu zame prehitro. Enostavno nočem, lepše se počutim, če sem nekoliko počasnejši, vi nekateri pa si odgriznite prste, če vas to moti. Meni je vseeno in s tem debato s svoje strani zaključujem. Itak vam kaj dopovedati ni mogoče!
Dober voznik ni nujno, da je hiter voznik!
Točno tako truplo, lepo napisano.
to moja babica pa dedek gucita doktori ka njima te pa leko podukša izpite ka sta stariva
Glede hitrosti sem debato zaključil, ne bom nadaljeval, glede izpitov pa naslednje:
Smo že na kakšnem forumu debatirali o tem. Meni je blesavo, da imam vozniško do 80. leta starosti. Sedaj jih imam 53 let in najkasneje čez dve leti, torej bi moral vsak, ki dopolni eno 55 let, delati izpit iz nekih sprememb pravil, tistih novejših in predvsem, da bi ponovno tudi opravil zdravniški pregled. Na koliko let bi se naj to izvajalo? Jaz bi bil, da izpit delaš npr. na vsakih 5 let oz. obnavljaš znanje, kakor se temu pravi, dočim bi zdravniškega pri tej starosti predpisal vsaki dve leti.
Se strinjam, če je Šverc-komerc napeljeval k temu, da je veliko prestarih voznikov na cesti, kateri ne obvladajo oz. ne vejo predpisov, pa tudi slabše vozijo, ker jim zdravje enostavno ne dopušča najbolj varne vožnje (slab vid, slabi refleksi, razne bolezni...?). In te je potrebno vsaj začasno ali trajno odstraniti s cest. Tudi mene, če bom padel pri teh kriterijih! Nikakor pa to ni povezano s tem, če nekdo ravno noče voziti s hitrostjo, ki je predpisana kot najvišje dovoljena?
nemo se štuko več s tebof truplo ka vijden če resnico pišeš si dosta starejši od mene....malo mo se bremzo z gezikon. pa ajde 55 lejt je malo prerano ka še te eni v penziji nejso je pa stvar takša......doktori dostakrat šenkajo izpite. eden izmed mnogih primerov kerih se še spomnim je ta ka je človek bil star fejst puno pa še parkinsonovo je mel, vozo se je tak dugo dokler je še kluko lejko zgrabo na avtoje. kda san ga vedno na cesti srečo san dosta straja pretrpo
Dobro, morda je meja 55 let res prenizko zastavljena. Vsekakor pa idiotarija, da imaš izpit priznan do 80. leta brez, da bi šel na zdravniški pregled oz. dopolnjeval tudi znanje, nima mesta v sodobnem svetu. Vse se prehitro spreminja, tempo življenja je prehiter, prometa je čedalje več ipd...
Jaz se zase za sedaj zase ne bojim, če sem si upal s kolesom nekajkrat preko in v Ljubljani, pa po Mariboru, Celju, Kopru, mimo Osijeka, po Dubrovniku, Šibeniku, Zadru... in v samem Beogradu, potem tudi z avtom za sedaj nimam nekih problemov.
Aja, mislim da se tule res ne prepirava glede teh izpitov in zdravniških pregledov. Nekaj bo potrebno storiti, vsaj v tem upam, da se strinjava. Ostalo naj pove stroka. In seveda, da se ti izpiti ne šenkavajo. Saj ni treba, da ima en starejši reflekse in vse, kar gre zraven kot mladenič, tudi spomin nas rahlo že zapušča, vseeno pa je potrebno neko zdravstveno mejo potegniti, kakor tudi v tem, da nekaj veš o prometu.
Sem včeraj malo gledal tiste slike s fotogalerije glede tistega našega ljubega rondoja na Lendavski in človeka zmrazi ko ugotovi, da se nekateri niso vedeli peljati oz. verjetno še hujše, do takrat malo večjega rondoja niso nikoli videli kot šoferji. In potem prideš, če imaš srečo ali ne kot jaz, v Ameriko, kjer sicer rondojev skoraj nimajo in pelješ... prvič v življenju tisto dolgo mrcino. Tudi po nekajpasovni cesti mimo St. Luisa, kjer te prehitevajo levo ali desno, ker je to v Ameriko dovoljeno! Moraš se znajti, čeprav ravno ne tako, da bi ogrožal druge.
majster TRUPLO, gnes san sedo na kavi pa novice štel pa notri piše ka je kolesar premino naravne smrti. nede nika z novo cesto......brez veze
šverc pa misliš da je to pomembno v tej debati? a ostalih žrtev ni bilo dovolj?
Šverc-komerc, za volanom naravne smrti umre tudi voznik avta, verjetno je še pilot... kaj pa vem in ne vem, v čem je poanta tokratnega tvojega pisanja.
Prešla sva na zdravniške preglede in ponovno preverjanje znanja pri nas starejših voznikih. Kaj meniš na koncu koncev o tem? Kaj menite vi mladi o zadevi, katera se bo vas tikala čez 35, 40 let in se vas tiče toliko sedaj, ko vam gre kateri starejši voznik ne/upravičeno na živce?
truplo se z 50 ne bi varno priso do gederovec. taksen vtis san ges daubo. sam vedno vozim po omejitvah, na doticni relaciji izven naselja, ce ni snega in ledu se vse prevozi 80-90 km/h cista komot, da se tude hitreje cisto brez problema, ali zakoj bi se silo prejk 90, ce nej trbej
ka nikši kurac tu ne vijde zajebancije ka san napijso
Koliko ljudi mora še umreti, da se bo ustrezno za vse udeležence v prometu uredila cesta med Černelavci in Gederovci? Malo prej so zopet v mrtvaški avto dajali kolesarja. Preveč jih je že umrlo na tej cesti, da bi bila krivda samo na voznikih.
Koliko nesreč, srečo brez smrtnih žrtev se mora zgoditi še v križiščih Gregorčičeve z Slomoškovo, z Arhitekta Novaka in s Staneta Rozmana, da bodo uredili krožišča in umirili promet na Gregorčičevi? Preveč nesreč oziroma nevarnih situacij nastaja na tej cesti, da bi bila krivda samo na voznikih.
Pa verjetno bi se enako lahko povedalo še za kak odsek ali ulico, ampak se mi ta dva zdita najbolj kritična in potrebna ukrepanja.