Koledar dogodkov - Diši po Prekmurju - za administratorja

|

Oj,
prosila bi, če se popravi  tekst za vabilo na Diši po Prekmurju, v napovedniku namreč piše, da je prireditev ob 23.55, začela pa se bo ob 8.00. Na naslovni, kjer se pa odpre koledar pa ni niti ure pričetka. 
Sama nažalost ne vem to popraviti. Sem probala pa mi pravi, da je napaka. Kje se vpiše čas prireditve v tisti obrazec, v katrega vpisuješ podatke o prireditvi?
Lp
Pa vnaprej hvala.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
anamaria pivar

Oj,
prosila bi, če se popravi  tekst za vabilo na Diši po Prekmurju, v napovedniku namreč piše, da je prireditev ob 23.55, začela pa se bo ob 8.00. Na naslovni, kjer se pa odpre koledar pa ni niti ure pričetka. 
Sama nažalost ne vem to popraviti. Sem probala pa mi pravi, da je napaka. Kje se vpiše čas prireditve v tisti obrazec, v katrega vpisuješ podatke o prireditvi?
Lp
Pa vnaprej hvala.

Profile picture for user Kiri Tadej Kirinčič

Pozdravljeni. Urejeno.

Oznaceno je bilo, da gre za celodnevni dogodek, pa je sistem sam dolocil uro. Ocitno gre za hrosca Bomo odpravili.

Hvala za opozorilo in lep pozdrav

niina. Škerlak

Administrator, eno vprašanje.. Samo meni se dogaja ka komentari nejdejo brisati? Kliknen izbriši pa mi odpre belo stran, komentar pa še vedno ostane.. Fala za odgovor ;)

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet