Kje v MS si ženske urejate svoj ženski vrtiček? :)
.. no, tau me zanima tak malo ..
.. prosim, če mi ženske poveste, pri kom ste najbole zadovoljne oz. kje lepo poskrbijo za vas in vam uredijo spodnjo frizurco?
.. saj znate .. recimo brazilska metoda etc., ..
.. oz. kera metoda vam najbolj ugaja?
.. si jo raje urejate same doma? Kakšen je vaš pogled na to?
Komentarji
Chevapcic Himself
ka čvapčič si se odločil ka odpreš s.p.?
Chevapcic Himself
.. trenutno se dela ocenjevanje tveganja investicije ..
Kreativno delo v domači kopalnici
Chevapcic Himself
.. malo prosim razložiš natančneje ..
Podrobneje ne bom, lahko pa tole:
1. Hitro britje ali V slog; Ta pride v poštev, če se ti mudi, ko nimaš volje in časa, vseeno pa je potrebno. Bikini cono 2x, 3x potegneš. Namenjeno je za vsak dan, možni nočni izhodi z nepredvidljivim izidom, za naše fante, ki so znami več kot leto dni in v primeru, da pristaneš v bolnici. Ponavadi v istm šusu še noge zrihtaš.
2. Podaljšan slog - zahteva bolj precizno delo in čas. Fajn je, če je banja, oz. tak, da se lahko na široko razkomotiš. Ni ajnfaht, ker je to občutjivo področje.
3. Umetniški slog - tu pa domišljiji daš prosto pot in si vzameš čas. Zahteva veliko potrpljenja in preciznosti. Zdaj se dobijo tudi modelčki, ki ti olajšajo delo. Je pa to za posebne priložnosti, recimo olimpijado.
Chevapcic Himself
.. fajn razlaga ..
ko nimaš volje in časa, vseeno pa je potrebno
zakoj točno je potrebno?
možni nočni izhodi z nepredvidljivim izidom
mi prosim tau še malo bole natančno razložiš?
da se lahko na široko razkomotiš
mhm ..
.. ka praveš na moofie šablono?
Najhitrej ide z breneron. Ovačih pa lejpe frizure delajo v mestnon frizerstvi....
.. fajn razlaga ..
ko nimaš volje in časa, vseeno pa je potrebno
zakoj točno je potrebno? Potrebno je predvsem za to, če pristaneš v bolnici, da ne bo naslednji dan kak medicinski brat na kavi razlagal svoje mnenje. Vem, sliši se absurdno, ampak je res, ajdi, pa tudi boljše se počutiš.
možni nočni izhodi z nepredvidljivim izidom
mi prosim tau še malo bole natančno razložiš? - Nikdar ne veš, ko boš srerečal moškega svojega življenja.
da se lahko na široko razkomotiš
mhm .. ja hmmm
.. ka praveš na moofie šablono? Sem jih leta nazaj sama naredila, zdaj mi je samo žal, da nekdo drug služi.. Je pa finta v tem, da so ti šabloni trdi in se ne prilagodijo anatomiji, drsijo,..
Najlepše so kosmate !!!
Chevapcic Himself
- Nikdar ne veš, ko boš srečal moškega svojega življenja
.. ščejš pravte one night standi?
.. mi lejko prosim razložiš, kak lejko ženske samo tak z nekin seksate? Recimo tak hitro? Meni tau deluje odbijajoče .. no, se motim? .. baje je tau vse normalno ..
.. bi še kaj dodala glede razkomotenja?
Čevapčič , če si že gda vido zavca gda sexa?? Tak so nešterni z sexon , enin folga minuta, drugin nej zadosta dva dni skuper, vačik pa, kakša moda to ka se brijejo, lepe so tuj kosmate, tuj tiste pod noson ka tak malo brke majo., pa lepe so kosmsate tak kak medeki
Takšo temo leko samo čevapčič odprej. In te drka na vse ženske komentare. Fak no... 30 let star človek pa se obnaša kak či bi gnes prvič čul za besedo piz*a.
marjetica me je kar malo nasmejala s svojim odgovorom. Tudi jaz sama doma to opravljam. Niti pomislila še nisem, da bi šla kam, da bi mi urejali frizuro. Se sploh kdo ukvarja profesionalno s tem pri nas?
naš zavrejti narod brez pejnez ka bi odo eno takšo tabu stvar kero si lejko obenem mimogrede sakši san napravi? težka. :D
Ja zračnice smo videli, da si hodijo menjavat na servis, ne?
Po moje se brazilska že v keron salone ponuja. Nej je tou že standard...?
Se, google is your friend klik
Marjetica, dobro si to napisala in opisala. Upam, da je čevapčič videl v tem svojo poslovno priložnost in jo bo zagrabil. :)
Tinka78, seveda delajo to pri nas, mislim v SLO, za Prekmurje ne vem. Imaš te lepotilne salone, ki se ukvarjajo s tem, mislim pa, da obstajajo tudi frizerji, ki se ukvarjajo z intimnimi frizurami.
.. no, tau me zanima tak malo ..
.. prosim, če mi ženske poveste, pri kom ste najbole zadovoljne oz. kje lepo poskrbijo za vas in vam uredijo spodnjo frizurco?
.. saj znate .. recimo brazilska metoda etc., ..
.. oz. kera metoda vam najbolj ugaja?
.. si jo raje urejate same doma? Kakšen je vaš pogled na to?