Kernel_data_input_error

|

A je imel mogoče kateri že ta problem? Pojavi se Blue screen in napiše
kernel_data_input_error
STOP: 0x0000007A
Zna biti, da je Disk ali Ram, vendar nebi rad spet kupoval neke dele, kateri niso potrebni, brez, da bi vprašal stručkuje na SIP-u.
Računalnik Dell 1520, naložene mam Win7, pred 3 meseci pa sem nabavil tudi novi disk (mogoče sem kupil kakega pokvarjenega?!). Sicer sem preskeniral z HD tune Pro pa ni našlo nobenih pokvarjenih sektorjev. Tnx za morebitni info.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Tadej Kreft

A je imel mogoče kateri že ta problem? Pojavi se Blue screen in napiše
kernel_data_input_error
STOP: 0x0000007A
Zna biti, da je Disk ali Ram, vendar nebi rad spet kupoval neke dele, kateri niso potrebni, brez, da bi vprašal stručkuje na SIP-u.
Računalnik Dell 1520, naložene mam Win7, pred 3 meseci pa sem nabavil tudi novi disk (mogoče sem kupil kakega pokvarjenega?!). Sicer sem preskeniral z HD tune Pro pa ni našlo nobenih pokvarjenih sektorjev. Tnx za morebitni info.

miic miic

ge san mel neka podobnoga. problem pa je bil v trdom diske!

vači te pa še naj nešče natančno povej, ker san nej glij strokovnjak za računalnike :)

Abbey Dawn

Kelko man ge izkušenj na ton področji bi pravo ka je disk. Malo san še pogooglo in večina portalov, vključno s slovenskin slo-tech, pravi ka je težava v trdon diski. Težava je povezana z bad sectorji, tak da če je disk v garanciji, kar predvidevan da je, ga čimprej zamenjaj.

seblogger

Probaj še par namigov iz te povezave ali pa te povezave. Tudi ges san nej glij znalac, bole sam svoj mojster kak bi se tomi pravlo, san pa vedno najšo velko večino rešitev za take in podobne probleme s pomočjo interneta. Kelko san uspel na brzino ugotoviti, je velka verjetnost ka je disk, mogoče rami, pregrevanje, če se blue screen pojavla ob določenih in predvidljivih intervalih (recimo 15 min po vklopi). Rešitve in predlogi so na povezavah. Ne ven sicer, če ti moj odg kaj pomaga, ampak upan ka rešiš zadevo. lp

Majkel Đekson

hm, pred nakupon HDja ti je rač vrede delal? če ja, te je napaka skoraj evidentna, če je pa prej že to sralo pa si kupo HD ka si mislo ka tak rešiš problem je pa velka verjetnost ka se ti pregreva rač.

vidim, ka je seblogger že predlagal pregrevanje, meni je bil podoben problem, en random kernel problem vsakih 30 minut pa restart po blue screeni, keroga san niti nej ladal prešteti.

mja, ker je to prenosnik ti nemremo glij svetovati ka od nekoga rame sprosi pa HD pa probaj malo menjati pa čakati pa viditi kak de.. če je HD novi bi mogoče lejko pozval na slovensko zastopništvo proizvajalca (če le to obstaja pa pijto pri njih, mogoče bi znali celo menjati HD, sploj če je rejsan HD problem).

-chaser-

Enostavna rešitev je ka s sprobaš dele tak ka jih 1 po 1 menjaš z drugeme, če maš več računalnikof ale pa od kolega.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet