Kateta avtosola in koliko ur?

|

Pozdravljeni! Vprasanje je namenjeno izkljucno tistim, ki so delali izpit za b kategorijo v zadnjem letu! Katero avtosolo v pomurju oz instruktorja priporocate? In koliko ur voznje ste imeli, ko ste sli na ozpitno voznjo. Vem da se ure razlikujejo od posameznika do posameznika, vendar da vsaj vidim kaksno je povprecje. Hvala za odgovore.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
ojla..

hej . jaz sem vozil pri Šola vožnje Sapač .Iz prve roke ti lahko povem da Sašo ve za kaj se gre in da mi je odlično predal znanje. Izpit sem naredil z 26h. Ura v paketu 20h+Cpp stane nekje 399€ + cpp (50€)-doplačilo.

Prišel pome , me dostavil nazaj . vljuden . miren . to je važno

Tu pa tam

ne pije alkohola ?

Tu pa tam

ne pije alkohola ?

Zalikaa

Tudi mene zanima katera avtošola je ugodna, pa da ne nabijajo ur zaradi zaslužka.

Kroške123

Osebno man dobre izkušnje z avto šaulo busko. Predavanja cpp-ja fajn lepo v učilnici z slajdi pa zabaven predavatel. Cejne so kvečemi vseposejdi iste-podobne od 18-21€ na vro. Jasno ti more bite ka za izpit nucaš 21vr + 2vri se štejeta kak izpitnivi torej pod 23 vr brez "vejz" nejdeš skauz nikak. Ostane pa ti te še prva pomauč lekar bijla 30€ pa varna vožnja 110€. Taka osebno mislen ka neje slabo zejti pakete, čepraf pa tudi če misleš ka si fejst fal skauz prišo ka si zel paket 21vr te inštuktor komaut povej prijde pred izpiton ka va še 2 vre pelala ka se malo segreješ pa si pa 40€ cuj dau brez problema. Pri buskoje smo delali skoraj vsi moje kolege pa ges, pa neje bilau nikšnoga nabijanja vr, po menej je tudi prišo inštruktor če san nuco pa bilau brez problema.

Mislen pa ka so vsi preci vrejdi ka san še kaj slaboga tudi od menših privatnikov nej nika čul.

dominik 595

ima kdo dobre-slabe izkušnje z avtošolo NOMAD

kostanj

Dobre izkušnje, priporočam. Sam sem tu opravil izpit in mnogim priporočal naprej. Dobra ekipa ki se zelo trudi.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet