Kateri film s prostorskim zvokom vas je najbolj prevzel?

|

Kak je že iz naslova teme razvidno me zanima, keri filmi so vas prepričali pri prostorskon zvoki ka ste resno na momente mislili ka ste sredi akcije. Dosti 5.1 filmov je fest slabo posnetih pa nega nekšnih pretiranih efektov pa bi vas proso, če napišete naslove tistih, ka so van bilij všeč (=

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Abbey Dawn

Kak je že iz naslova teme razvidno me zanima, keri filmi so vas prepričali pri prostorskon zvoki ka ste resno na momente mislili ka ste sredi akcije. Dosti 5.1 filmov je fest slabo posnetih pa nega nekšnih pretiranih efektov pa bi vas proso, če napišete naslove tistih, ka so van bilij všeč (=

only12345

saving private ryan, band of brothers, transofrmerji... pa še nekaj se jih najde... :)

Dani Smej

Mislim, da je kar pravi odgovor vsi ti novi blockbuster filmi, ki so snemani z razlogom, da ljudi spravijo v kino in jim prikažejo celoten spekter efektov (je pa res, da ponavadi ta težnja po samih efektih pusti grenah priokus pri sami kvaliteti oz. zgodbi filma... no vsaj večina je tak).

Grega šmid

Meni osebno
The Dark Knight,  Apocalypse Now in še kakšen vojni se najde
Star Wars, Lord of the Rings ( man naročenen Blu-ray iz anglije) www.planetaxel.com/productDetails/794043140617
Nazadnje sem gledal Insidious in se fajn prestrašiš.
Jaz ponavadi filme in koncerte naročim iz Anglije  Blu-ray, ker je kvaliteta slike in zvoka res izjemna.
Blu-ray pa ti nika ne hasne če nemaš dobroga škera. Jaz trenutno uporabljam Marantz SR 5005  ojačevalec in Cabasse Eole2  7.1 www.youtube.com/watch sistem zvočnikov:) Kda se filmi gledajo je cvetkova ulica  v lufte. Če koga zanima kak stvar deluvle me lahko kontaktira na ZS.

dobermangirl

the day after tomorrow
cloverfield
independence day
war of the worlds
inside man
the shooter
gothika
the green mile
click
....

dobermangirl