Kamenšnica
Včeraj sem šel na sprehod po svoji običajni turi, torej do Kamenšnice in po južni strani ob avtocesti proti Jezeram... in glej ga zlomka... nekaj kopajo, delajo novo cesto mimo Ribiškega doma. Vseeno prehodim stop znak in grem naprej. Tisto na pol asfaltno/makadamsko cesto so odstranili, nekaj se je poglobilo, proti Rakičanu pa že toliko, da sem na koncu komaj splezal iz jame.
A kdo ve... kaj se dela? Bodo kopali gramoz proti avtocesti? Se dela kaj tretjega?
Komentarji
ka se trgaš brezveze idijot
ka to san sebi gučiš idijot kikiv :) človek je normalno pitau pa hoče normalen odgovor ne ka ga tu nekaj žališ.NAUČI SE PRIJAZNOSTI in če te kaj mouti rajši trikrat premisli preden začneš pisati z temi smrdjivimi rokami.OČITNO TE STARŠI NEJSO NIČ NAUČILI zato pa si tak glup *žaljiva vsebina je bila odstranjena*.
Imaš prav. Nekateri res pokažejo vso bedo svojega uma s takimi pisanji.
Samo vprašal sem, če kdo pač ve, kaj se dela, dokler se bo? Sam sem tak tip, da se pač zganem od doma in tam velikokrat naredim lepi krog od doma do Kamenšnice in nazaj, kar znese skoraj 10 km. In srečujem veliko meni podobnih, tudi tekačev, pa še kakšen kolesar si naredi tam bližnjico, če je bil na kavi v gostilni na letališču.
Pač sem hotel pomagati drugim, da tja za sedaj ne hodijo, da ne bodo gazili po blatu in se hudovali. Da pač izkoristijo možnost in grejo drugje... Kaj je bilo v tem slabega?
Lepo da si to napisal in da skrbiš za zdravje.KAPO DOL.Pač se je našel en pametnjakovič,ki mu smrdi život pa zdaj jezo spravlja na nekoga.Pusti ga.BREZVEZNJAK.
Pametni!
Tudi moj prijatelj naredi vsak dan nekaj kilometrov, se odpravil peš iz kontrole v bolnici, seveda se je vrnil, saj cesta ni bila prehodna, brez vsakih obvestil, tako da ja, tudi truplo ima dostikrat prav, pa tudi moja družba a žal samo poleti hodi ali kolesari okrog Kamenšnice.
Pa brez zamere
mogoče pa do resno mcdonalds delali
kopajo še tan ge lejko na svojon fundoši, cesta je nej v katastri in je samo kak delovna pot za kamijone za prevoz šodra.
Opažam ka vseposedi rovariš tak si kak pravi udbovec brigaj se že enkrat za sebe si pravo Truplo crkni
Gost- oprosti, ampak mislim, da imaš res neokusen komentar za truplo, posebno "crkni" žalostno take želje nekega forumaša o drugi osebi s foruma, ne glede na njegova mnenja.
Evo, vidim, da ali nihče ne ve, ali vas to ne zanima... Vsaj v nekem številu večjem od ena (jaz) ne? Dobro... da zaključim: danes sem ponovno šel na špancirček okoli Kamenšnice in tam veselo kopajo proti avtocesti. Mi je pa šofer tovornajaka povedal, da bodo pač kopali gramoz, vendar bodo ponovno naredili cesto.
Tako, da sprehajalci... za sedaj se tega dela izogibajte, kajti potrebno je narediti ali ovinek po blatnem polju oz. je bolje, da se gre mimo Kamenšnice po severni strani.