Kam z smetmi?
z punco čištiva podstrešje in garažo saj se je čez leta nabralo ogromno odvečnih stvari. Zanima naju kam se lahko v MS oziroma okolici peljejo smeti? Je potrebno najet kontejner ali lahko tja odpeljem z svojo prikolico?Kolikšna je cena? Gre pa za klasično šar, stare omare, štedilnik, oblačila, smuči itd.....
Hvala za odgovore!
LP
Komentarji
v puconce na deponijo
malo počakajta. zdaj oktobra so kosovni odpadi pa v naličejta ka odpelajo.
Se strinjam z žaže. Počakaj na odvoz kosovnih odpatkov. Mi običajno tudi kakšna večja čiščenja tempiramo na odvoz kosovnih odpadkov.
Tinka, pa ti si takšen vseved ka si za kamunalo nikdar nej čula pa za odlaganje smeti v zbirnem centru na komunali ?
Komunala je pravi naslov kjer čez celo leto lahko oddajaš kosovni odpad na zbirnem mestu na njihovem prostoru.
neven, ka je jače - té čričkovi popačeni screenshoti, za kere troši čas, ali uporaba predlogov v otvoritvenon sporočili.
I-OWN-YOUR-MOM@ resan je popačeno, škoda mojoga truda, resan no.
kak te to delaš? saj pa daš tipko printscreen, ideš v slikar, prilepiš, pa shraniš kak .jpg.
I-OWN-YOUR-MOM@ Takšo spacadralo maj na spletni strani omenjeno podjetje , se nej dalo poboljšati slike , na žalost.
Super, si mi delo prišparo pa sramoto. no pa tuj ges v sili ne napravin vse prav, tak ka je dobro ka nas je več in se lejko v popravimo.
napraviš screenshot (či nejde zajeti željeno področje naenkrat, lejko s kombinacijo CTRL pa "plus" oz. "minus" pomenšaš oz. povečaš vsebino okna v brskalniki, kcoj pa še lejko stisneš F11, ka se znebiš placa, keroga ti gemle spodaj orodna vrstica, pa zgoraj plac za zavihke). te pa slikar -> ctrl+v -> v vreži -> shrani -> idi na shrani.si, pa uploadaj sliko -> skopejraj naslov, kda naloži sliko -> naložiš sliko na forum. tak, pa boš znal drujgič tudi san. :)
Hvala kolega.
z punco čištiva podstrešje in garažo saj se je čez leta nabralo ogromno odvečnih stvari. Zanima naju kam se lahko v MS oziroma okolici peljejo smeti? Je potrebno najet kontejner ali lahko tja odpeljem z svojo prikolico?Kolikšna je cena? Gre pa za klasično šar, stare omare, štedilnik, oblačila, smuči itd.....
Hvala za odgovore!
LP