Kam pobegniti za silvestrovo?

|

Za silvestrovo bi radi za kakšna dva do tri dni nekam pobegnili, da se izognemo tej norišnici ob novem letu. Iščemo kakšno lokacijo v Sloveniji ali bližnji okolici (do recimo 300 km), kamor bi lahko šla družina z otrokom. 
Ima kdo kakšen pameten predlog? Kakšnih term si ravno ne želim, se mi zdi preveč upokojensko. Mogoče kam na Gorenjsko ali kaj podobnega? Pa da seveda ne stane celo premoženje in da je še kaj prosto.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Martina Horvat

Za silvestrovo bi radi za kakšna dva do tri dni nekam pobegnili, da se izognemo tej norišnici ob novem letu. Iščemo kakšno lokacijo v Sloveniji ali bližnji okolici (do recimo 300 km), kamor bi lahko šla družina z otrokom. 
Ima kdo kakšen pameten predlog? Kakšnih term si ravno ne želim, se mi zdi preveč upokojensko. Mogoče kam na Gorenjsko ali kaj podobnega? Pa da seveda ne stane celo premoženje in da je še kaj prosto.

Daddy Cool

Mi smo pred kratkim skočili en vikend na Balaton. Lokacija je super, precej blizu MS, pa vseeno zadosti daleč. Vse je poceni v primerjavi z našimi podobnimi lokacijami, edino ne vem kak je za novo leto tam. Mi smo si hotel našli prek booking.com, zdaj na hitro najdeš recimo to http://www.booking.com/hotel/hu/danubiusbeta.html
Meni se zdi fajn, blizu in poceni. Drugo leto pa prej razmišljati o silvestrovanji :)

Martina Horvat

Madžarske nisem nikoli jemala kot neke turistične destinacije, ampak to ne zgleda tako slabo. Ne vem, mogoče je ravno zaradi tega primerna za pobeg.

Doma nam ni za biti, ker potem imamo samo kup obiskov, vsi pričakujejo od nas, da bomo nekam šli pozdravit pa tako naprej. Se temu raje izognem.

Bojan Peček

močno dvoim, da je kaj še fraj...

mogoče kakši privat ponudniki.
ge znan za odlično lokacijo na hočkon pohorje ali gvušno nej več fraj,

gocila

Ide na puščo tu polek sobote, rasvetleno je kak las vegas, ob paunače strejlajo kak v afganistane, družo boš se z temnopoltime, pa 300€ folga za cejlo familijo-menje maš se bof menje te fkradnejo,..hehehehe

Vaček pa resno- boj doma rajše če nemaš nekše želje ekstra, pa ob paunauće malo na trg ,ob 2 v postelo, druge den pa nekan v ošterijo na kosilo, večer pa spat , te pa tak trbej delat ite,..

Vesna Dolšak

Tinka78, ker jih veliko razmišlja kot ti, bo norišnica skoraj povsod. Novo leto je le novo leto. Edino, če greš v kočevski pragozd, medvedje menda ne praznujejo novega leta. :)

Martina Horvat

Smo bili na Balatonu. Bilo je odlično. Verjetno bomo skočili še enkrat spomladi, ker je baje takrat še lepše, ko se začne narava zbujati.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet