Kako dolgo še : Murska Sobota 21°C ?
Včasih sem prav z veseljem pogledal koliko stopinj je zunaj ko sem kaj brskal po netu ,zdaj že dolgo dolgo ne gledam več ,saj že lep čas kaže portalov termometer "magičnih" 21°C !
Komentarji
Teorija zarote po moje.
Samo ne ven še kera...
mogoce je termometer v kanalizacijo pado ...ges man "prijetnih" 30+ v stanovanje... bleh
kak ne razmite, to kaže letno povprečje za MS :)
če bi boug dou ka bi tou držalo, ka bi bilo samo 21 :)
ah ja te bi še bilo če bi meli letno povprečje 21 stopinj !
Trenutna temperatura: 21°C
Občutek temperature: 17°C
Vlažnost zraka: 58%
So to podatki za kredarico?
Kmalu bo vse jasno!
Termometer je "zmrznil"!
@Kiri
Postavljate svojo postajo? Sicer šalo na stran .....najbolje bi se bilo povezati z kakšnim ljubiteljskim lokalnim meteorologom kajti njegovi podatki so natančni za določeno področje in tudi opremo imajo že zelo dobro.To kar pošilja republiška postaja so vse približki nikakor pa ne natančne meritve
En čas so meli na gimnaziji meteo postajo in si lejko vido temperaturo in ostale podatke, zaj pa že en čas nega te strani na interneti. Zakoj? Lejko što zna?
nikdar me je še nej takša rosa polejvala pri 21°C :D
Obljube so eno dejstvo pa drugo, isto je z oglasi od marca meseca lani se nabirajo, kljub obljubam da bo to urejeno do danes nič.
http://slovenian.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query…
na tej strani je mejla gimnazija vremensko postajo. Zdaj je pa gori najbližja Kamenščak pri Ljutomeri.
Lahko pa naredimo še en portal ,samo rabim nekoga ki bi mi pomagal ker tukaj je to vse bolj po kavbojsko.
Pitaj Celeca mogoče ta lejko v kompaniji.
PORTAL bi bil neodvisen ne rabim političnih zdrah in njihove miloščine (tudi po prepričanju sem nevtralen) ...zgolj zabava ,informacije ,reportaže ......
Ideja, ali tudi želja? 1 glas podpore .
oboje- razumljivo ,samo da ni politike ter da portal ni politično orientiran ampak splošno ,ker vemo da če nebi bilo takšnih portalov kot je ta ali še kakšen ...posplošimo razne medije ...tudi marsikateri "gnili politik" nebi bil na oblasti .Portale pa izkoriščajo za promocijo v lokalnem prostoru ,naivni lastniki se pa prodajo za par 10 evrov
Odlično danes se portalov termometer moti samo za 3 °C ,nekje proti jeseni bo super in bo celo točno kazal sprašujem se že ,da je tudi verjetno ,da je ta napravica mogoče kje v kakšni dnevni sobi saj je temperatura konstantna
Špela Horvat
RX7 ti že znaš ;)
To nerabiš znati ,če gledaš par tednov eno in isto cifro lahko preprosto pač sklepaš.
Pa što sploj gleda to?
HEHEHEHE dečke so se zmislile odlično reklamo na tou foro!!!!
;) ;) ;) ;)
Zadnji pol leta predlogi za izboljšavo stranij in odpravo napak samo kaplejo! Dela se pa nikaj lekar. No razen ka se je galerija poriktala. Pohvale vrejdno!
Evo kolektiv Sobotainfo ka vas malo spomnimo!
Slikan pre oglasaj bi se naj določila ena default resolucija.
Opcija brisanje oglasov.
1 ali 2 vzorčniva oglasa za folk kere je polpismen oziroma nevej kak se napijše konkreten oglas.
Seveda tude trenutna temperatura prikazana na strane!
Pri oglasaj opcija "Nudim".
Sprememba gesla za uporabniške profil.
Opcija ignore.
V linuxe prikazovanje stranij, mogoče je že urejeno ali seglih ka ne pozabite!
Rubrika izgubljeno/najdeno.
San še kaj valda vo pozabo, me dopolnite ostale.
Administrator-e od vas pa pričakujemo nekšne konkretne odgovore če bo kaj iz toga ali nej. Nej pa "Fala za tanače" in podobne zadeve!
Reklama za klime je rejsan zmagala :D
ge man še eno pripombo :) opet ja... :D
v rubrikah ''Dogodki in pojavi'' san že enok napiso. vedno znova se pojavla kratica EVR (napačna) namesto EUR (pravilna). ok, dejansko je nepomembna melenkost ampak je lepo, če je največji pomurski portal malo bolj strokoven :D
samo neven, što pijše tej članke, če policija ale sobotainfo!?
to je bil en dobronameren nasvet z moje strani! LP
Dobro zamišljena reklama za teh 21°C ,ampak če pogledamo realno je to zavajanje in če bi avtor imel izkušnje in vedel kako se stvari streže potem bi na povezavi pokazalo pravo temperaturo zatem ko klikneš ,torej na strani bi kazalo 21°C ob kliku pa bi prevezalo na realno temperaturo...in še to ,ko bi prevezalo na stran z temperaturami TJA BI bilo pametno postaviti reklamno pasico naročnika.
več lujdi pride na prvo stran kak pa na stran z temperaturami ,... logično ka de reklama na prvi strani :)
en problem man in prosim, če mi leko što pomaga vači mo lekar popizdo :)
vsakič kda zapren okno sobotainfo in kasneje znova odprej moren opet vpišavati user name pa geslo... do zaj mi toga naj delalo, pač pa kar zdaj na enkrat tej problem! v nastavitvaj man odklukano ''zpomni si me''. v čem je torej problem???
lepo prosim za pomoč
Včasih sem prav z veseljem pogledal koliko stopinj je zunaj ko sem kaj brskal po netu ,zdaj že dolgo dolgo ne gledam več ,saj že lep čas kaže portalov termometer "magičnih" 21°C !