Kak zalepiti tesnilo okoli vrat v avtoji?

|

Zdravo.

Zanima me, s kin bi leko zalepo to 'tesnilo' (na sliki spodaj) v avtoji okoli vrat? V bistvi je to niti nej tesnilo pač pa je bole okrasna zadeva kak jo ma vsaki avto okoli vrat. Probo san že s tistin lepilon in 'pištolo' kak majo cvetličari pa je bilo seveda neuspešno, saj se je takoj odlepilo. Zanimajo me izkušnje iz prakse. Fala.

http://shrani.si/f/1z/Kc/2exz5EgD/20151110170448.jpg

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
sxqwxw

Neostik Universal je univerzalno kontaktno lepilo na podlagi sintetičnega kavčuka. Uspešno in hitro lepi različne materiale med sabo in na različne podlage. Uporablja se pri lepljenju usnja, gume, tkanin, plute, kartona, raznih plastičnih oblog, profilov ter drugih materialov med sabo ali na les, kovine, beton, kamen, steklo. Vsebina 120ml.

0000

Mogoče ne boš verjel z čim mi je pajdaš zalepil isto tako stvar .Kolega je zalepil z navadnim silikonskim kitom 3 leta nazaj še zdaj drži mogoče de ti smešno ampak verjemi

Gost

reno je nej avto

Sašo Popović

Ok hvala vama. Prvo proban silikon pa te tak dale (če nede držalo).
Nej je reno pač pa VW...

renault je avto

Probaj s silikonskim kitom kak je omeno že en. Če pa ščeš ka drži večno pa steklarski kit (tisti čaren kit kak lepijo stekla v avto).

jhgfd

ja normalno...kit....pa tak ka neboš preveč nafilal v to okrasno zadevo ka ti vo porine kda boš gor stisno pa boš mel še pucanja dosta...

sinek

Silikonski kit ni lepilo in ne bo držalo kot treba , za take stvari je lepilo kot sem zgoraj navedel ki je izdelano iz kaučoka.

sinek

Silikonski kit ni lepilo in ne bo držalo kot treba , za take stvari je lepilo kot sem zgoraj navedel ki je izdelano iz kaučoka.

renault je avto

Sinek...če je tvoj komentar drugi po vrsti potem si to prekopiral iz neke spletno - prodajne strani, ker je dobesedno napisano. In silikonski kit ima funkcijo lepljenja + tesnenja,...

Je pa resno ka lepi in tesni šele takrat ko se posuši...kda je mehki ne opravlja novene funkcije.

Imaš pa na voljo tudi zelo močne obojestranske lepilne trake...če zalepiš s tem de tudi zelo dobro. Če boš pa vsaki den cuko pa doj trgo te ti pa nič nede držalo.

Sašo Popović

Za enok san zakepo s silikonskin lepilon. Za en čas mo vidli kak de držalo. Fala za zdaj vsen.

ivekjnb

maš kit ki drži 200 kil v minute seveda neostik tuj drži lp.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet