Jupiter in njegove ponudbe!

|

Pozdravljeni,..
Zanima me kako je z Jupiter ponudbami?  Če so to resnične ponudbe ali se kdo skriva za temi ponudbami. Namreč po pričanju več prijateljev in znancev so dobili naslednje ponudbe: 
""Izbrali smo te za brezplačne počitnice v Grčiji na Krfu.
(podarita Jupiter in največja ladijska družba, ki povezuje Grčijo in Italijo - Anek Lines Italia, ki sta z junijem ustanovila skupno partnerstvo v Italiji za nastop na italijanskem trgu).

Zato bomo samo v tem tednu iz naše FB baze vsak dan izbrali 10 srečnežev, ki lahko potujejo na brezplačne počitnice na Krf (plačan apartma - podari Jupiter + ladijski prevoz - podari Anek Lines Italia). Vsi, ki gredo s tabo plačajo samo prevoz (od 82 eur dalje), apartma pa tudi oni dobijo plačan.
V povratnem sporočilu mi pošlji svojo telefonsko številko ali me pokliči, da te lahko obvestim o nagradi. AKCIJA!!! "      

Ta sporočila pošilja dejansko Agencija Jupiter,  ali so na delu kakšni nepridipravi "hekerji" ? 
Dandanes, ko je takšna in drugačna kriza je vse možno.
Pa tudi kdo ima kakšne izkušnje s to agencijo se naj malo razpiše. 
lp

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Conan Tiziu

Pozdravljeni,..
Zanima me kako je z Jupiter ponudbami?  Če so to resnične ponudbe ali se kdo skriva za temi ponudbami. Namreč po pričanju več prijateljev in znancev so dobili naslednje ponudbe: 
""Izbrali smo te za brezplačne počitnice v Grčiji na Krfu.
(podarita Jupiter in največja ladijska družba, ki povezuje Grčijo in Italijo - Anek Lines Italia, ki sta z junijem ustanovila skupno partnerstvo v Italiji za nastop na italijanskem trgu).

Zato bomo samo v tem tednu iz naše FB baze vsak dan izbrali 10 srečnežev, ki lahko potujejo na brezplačne počitnice na Krf (plačan apartma - podari Jupiter + ladijski prevoz - podari Anek Lines Italia). Vsi, ki gredo s tabo plačajo samo prevoz (od 82 eur dalje), apartma pa tudi oni dobijo plačan.
V povratnem sporočilu mi pošlji svojo telefonsko številko ali me pokliči, da te lahko obvestim o nagradi. AKCIJA!!! "      

Ta sporočila pošilja dejansko Agencija Jupiter,  ali so na delu kakšni nepridipravi "hekerji" ? 
Dandanes, ko je takšna in drugačna kriza je vse možno.
Pa tudi kdo ima kakšne izkušnje s to agencijo se naj malo razpiše. 
lp

Tunc Pajo

Nič ni zastonj.
Četudi te želijo "rešiti bremena".

Stefan Stefanic

Prvič čujen za to,ampak smrdi na daleč.Ne kompliciraj si života pa ne nalagaj si dodatnih stroškov pa težav.

tintin12

Mi smo skoristili to ponudbo tak ka ti lejko iz prve roke poven ka je nej fejk ampak :)
fora je v ton ka je apartma mišljeni za 6 ljudi in če potuje 6 ljudi je ponudba resan dobra. na tebi je ka plačaš prevoz do benetk ( najbole se ti splača z vlakon ale pa če te što pela ) ka parplaci tan so dragi kak žafran. Te dale moreš plačati trajekt, več vas ide menje te pride, ker pa 24 vr nemreš potovati na palubi oz lejko ampak fejst težko si je še fajn zeti kabino, kere je niti nej pretirano draga. Največja fora je v ton, ka več vas ide, ceneje vas skos pride. Če ideta samo 2 dobita za končni strošek že kakšno last minute ponudbo za Krf z letalskin prevozon....
Apartmaji so ok, nikšen luksus, muješ pa skujaš si lejko. Hrana tan, če si kujaš bi pravla ka je za kakšneh 20% drakša kak prinas. Plaže so ok, za viditi nega gli doste.... Žurke pa so nonstop, tak ka dugi čas ti nede.
San pa pitala tan animatorko kak to ka davlejo zašenki apartmaje pa mi je pravla ka so pač zakupili preveč apartmajov in se njin bole splača ka te apartmaje dajo zašenki in te vseeno nekaj zaslužijo v Jupiter bari ka so nej na čisti zgube...

Stefan Stefanic

Zanimivo,definitivno san pričakoval občutno nategancijo.Škoda je,ka se je z raznoraznimi prijemi raznih kvazi podjetnikov zlorabilo zavupanje lidij v podobne akcije in prijeme.

alan ratnik

Conan1: Če uporablaš facebook, te idi poišči Amelo Jupiter, pa ti ona vse povej:) nej dugo nazaj, san pri enoj osebi vido, ka je tuj dobila tou, seveda so jo vsi zezali, ka je to fejk, pa se je oglasila ta diklina.

Takka verjetno de ti ona pravla kak pa kaj:)

Bi napiso tudi osebo, pri keroj san to vido, ali se mi ne zdi fer do nje. 

I OWN YOUR MOM

Ge san dobo enkrat samo apartma ...či bi bil gli v Grčiji, pa ka bi gli kakše ženske mel ka bi mi kujale ... te bi mogoče zel. 

dna

ni nategancija, je tako kot je tintin napisal... skušajo samo kriti izgubo ker imajo tako ali tako najete prazne apartmaje za celo poletje, čeprav te nič ne zavezuješ da žuraš v njihovih klubih... čeprav ima lastnik te agencije 2 največja kluba v ibososu, lahko žuraš in si oblikuješ teden kako ti paše in še pomagajo ti pri najemanju skuterjev, ker jih imajo italijani tam rezriverane že mesece naprej... nas je še eden izmed vodičevvsak dan zastonj s kombijem vozu na žure, toliko o prijaznosti :)
za srednješolce to glih ni ker pač v ceni ni animacije, varstva in teh stvari, tako da starši za maturanca je prava izbira samo Mondial, kjer je mladina non stop pod kontrolo in vodena na vsakem koraku...
za malce starejše študentske  družbe pa je to zakon...skratka ponudba je super... lani smo to stestirali... če je družba, ni cenejše variante kot je to, če odmislimo kampiranje...  in imeli še veliko srečo z apartmaji, 2 etažni, klima, terasa, velik bazen s parkom pred vhodom... bar 10 metrov od terase... 300 metrov od vseh klubov v ibsosu...
mislim marketing je res katastrofalen, zato toliko folka dvomi v to zadevo... ampak za ta denar nimaš kot žurer kaj za izgubit ;)

I OWN YOUR MOM

Btw, či smo že pri scamaj oz. stvareh podobni tomi.
Glavno, ka smo vsi skup "dobitniki dneva".
To san tuj nej mislo, ka de se SIP kda tak nizko pujsto. Reklamejra se scam, keroga bi se lejko stožilo in tudi mimogrede zmagalo. Obup, ka to podperate, rejsan. Razočaran san.

Tinče

Iz prve roke lahko potrdim, da zadeva ne štima. Pravkar sem se vrnil s potovanja s "podarjeno" nastanitvijo. Prevoz (avtobus in ladjo) smo seveda plačali sami. Kar nam je "podaril" Jupiter je bila nastanitev v apartmajih, ki si ne zaslužijo svojega imena (plesnivo, smrdljivo in razpadajoče pohištvo, kopalnica nefunkcionalna, manjkajoče steklo v oknu, od miši požrti jogiji,....). Ob podpisu pogodbe smo izbirali med apartmaji v njihovem katalogu (sodobni apartmaji s klimo in bazenom).
Vse skupaj je bila velika katastrofa. Močno odsvetujem!!!!

Štojrc

Tinče nea ga seri čuj, vredi je

NAJ

Odsvetujem iz lastnih izkušenj, verjemite, če ne pa vso srečo.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet