Gospodje so se odlocili danes nekaj popravljat brez predhodnih opozoril, smo ostali stanovalci na mladinski ulici, trstenjakovi in okolice od 7 ure zjutraj brez elektrike. Ne moremo hišo ogreti, ne kuhati, še z avtom ne moremo iz garaže, ker je na elektriko odpiranje vrat. Kupljena živila v hladilniku pa kmalu lahko vse zavržemo, če še dolgo ne bo elektrike.
Kam se to lahko pritožiš?

Komentarji (18)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
majmun (ni preverjeno)

soncna uprava , odelek mali bogovi

8marec (ni preverjeno)

CSD ali pa rdeči križ, ka do se zberali prispevki za živila.

Kunta Čunta (ni preverjeno)

Briga njih za uporabnike. Na konce do pravle ka je opozorilo bilo na njihovoj spletnoj strani pa na murskon vali, takak mene lani enkrat. Če toga nihče ne vidi, je pa nej več njihov problem, one so svojo dužnost izpunili.

BoberJeCar (ni preverjeno)

Ti znaš ka pomeni če pride do poškodbe opreme?
Ge san že večkrat obtičal na avtocesti, ker je prišlo do prometne nesreče.. 3x od toga se je tovornjak na bok obrno... naj DARS tožim ka romun ali pa ukrajinec tovornjak na bok kota ali ka? Ali pa ka je ov bumbar pri Lenarti ograjo prebil? Ka ma DARS s tem?
Na ene stvari nemreš vplivati....

In reply to by Kunta Čunta (ni preverjeno)

Ich (ni preverjeno)

Napravite si SMS obvescanje kak man ge, pa je problem reseni. En teden prlej dobis SMS ka de izklop in to je to...

likvid (ni preverjeno)

izklop je nej bil predvideni za 7ur.

In reply to by Ich (ni preverjeno)

majmun (ni preverjeno)

Zabadav sms , polovico izpadov nemajo objavljeno ,enkrat mescno morajo nekaj dregati ,
To prejsna leta nej bilo

BoberJeCar (ni preverjeno)

Bilo je napovedano, pa ni bilo 7 ur.

Falko (ni preverjeno)

Betonski razvajenci!

Gost0011 (ni preverjeno)

TELE5 na 1919

Vratar (ni preverjeno)

Ce bi si presto navodila od garaznih vrat, bi znal ka se dajo vrata tude brez elektrike odprejte.

. (ni preverjeno)

Hvala gospodom z elektra, da so tako veliko napako, kot je menjava transformatorja izvedli v tako kratkem času. Napaka se je pojavila ob vklopu po remontu, kar se je vidlo ka je zmes prišla elektrika. Hvala vam!

hejter (ni preverjeno)

sobotainfo de kar pravo mesto. lejko se napijšeš. lejko tudi na paper pa ga v koš vržeš

Nika Debelajsa Kovač (ni preverjeno)

Bom jaz fajtala za elektriko...se mi full fajta danes

Potresss (ni preverjeno)

Fajt fajt fajt!

In reply to by Nika Debelajsa Kovač (ni preverjeno)

SCOTT WEST

I’m very happy sharing this from the USA, and a few weeks ago my wife was acting dogged and I was wondering what might be the issues, she came home late and also changed her mobile phone password. I read good  testimonials about SCHWARTZ HACKERS SERVICES so I go ahead to contact them by email : schwartzsoftwarehackingprogram at gmail dot com . They were able to clone her device for me and gave me full access to her text messages, WhatsApp message ,call conversation ,to my greatest regret my wife is on Tinder App and was chatting and exchanging her nude pix with numerous guys. keeping a security relationship . with the help of SCHWARTZ HACKERS SERVICES
I was able to provide all the proof and details of what she has been doing to me .Have you ever needed an expert when it comes to hacking? Have you ever wanted to hack someone’s email account? Recover lost accounts, school grades, boost credit score?

čarna2 (ni preverjeno)

Katero živilo bi pa ti zavrgel če 7 ur ni elektrike? čudak....saj pa v hladilniku je mrzlo...se ti je putercek zmehcal? kozel stari

Ilinic

trebate sredstva za realizaciju projekta, trebate sredstva za rješavanje obiteljskog ili drugog problema?
Dobijte zajam od 5.000 € do 1.500.000 € od nas sigurno u manje od 48 sati

Kontakt email: trebate sredstva za realizaciju projekta, trebate sredstva za rješavanje obiteljskog ili drugog problema?
Dobijte zajam od 5.000 € do 1.500.000 € od nas sigurno u manje od 48 sati

Kontakt email: [email protected]

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA