Izmenjava prometa
Ena novost za izmenjavo prometa na spletu...
Traffic je spletna aplikacija, ki vam bo pomagala povečati promet na vaših spletnih straneh, kot so Twitter, Facebook, YouTube, Google + in na vaši osebni spletni strani.
Registracija je brezplačna in preprosta. Izbrati morate uporabniško ime, geslo in vpisati veljaven email naslov. V nekaj sekundah boste na vpisan email naslov dobili aktivacijski email. Vsak na novo registriran uporabnik, prejme 50 žetonov.
Žetone se lahko zasluži preko obiskovanja, »like-anja«, sledenja, ipd.
V primeru, če ste v stiski s časom, lahko žetone tudi kupite preko paypal računa.
Na tak način želimo zagotoviti vzajemno sodelovanje uporabnikov na principu » jaz tebi, ti meni«.
To je lahko zelo dobro marketinško orodje, saj boste povečali promet na svoji facebook strani, dobili več ogledov na vaši osebni strani, ter več followerjev na twitterju. Strani z večimi obiskovalci pa so tudi prej prikazane na iskalnikih kot so google, bing, ipd.
www.izmenjava-prometa.com
Komentarji
Zakaj točno bi na facebook profilu nekdo hotel imeti 2000 kvazi prijateljev ki jih nikoli ni videl in sploh ne ve, kdo bi to naj bili?
Ni za facebook profil, ampak za facebook stran. Te zadeve pridejo prav podjetjem ali drugim webmasterjem, da dosežejo širši krog ljudi na facebooku, ki je dober vir novih strank.
Bom malce spremenil Apachijevo vprašanje. Kaj ti bo 2000 kvazi potencialnih strank, če nobena potencialna stranka te skupine oz. strani ne bo obiskala ne v bližnji kot daljni prihodnosti?
Raje imam 50 aktivnih ljudi v skupini/strani kot 2000 neaktivnih. Še za konec: če si oglaševalsko kampanjo pravilno zastaviš ne rabiš izmenjave prometa s katero dobiš večinoma samo nekvaliteten (bolje rečeno netargetiran) promet.
Sledila bo vgradnja interesov, ampak vse ob svojem času.
Ena novost za izmenjavo prometa na spletu...
Traffic je spletna aplikacija, ki vam bo pomagala povečati promet na vaših spletnih straneh, kot so Twitter, Facebook, YouTube, Google + in na vaši osebni spletni strani.
Registracija je brezplačna in preprosta. Izbrati morate uporabniško ime, geslo in vpisati veljaven email naslov. V nekaj sekundah boste na vpisan email naslov dobili aktivacijski email. Vsak na novo registriran uporabnik, prejme 50 žetonov.
Žetone se lahko zasluži preko obiskovanja, »like-anja«, sledenja, ipd.
V primeru, če ste v stiski s časom, lahko žetone tudi kupite preko paypal računa.
Na tak način želimo zagotoviti vzajemno sodelovanje uporabnikov na principu » jaz tebi, ti meni«.
To je lahko zelo dobro marketinško orodje, saj boste povečali promet na svoji facebook strani, dobili več ogledov na vaši osebni strani, ter več followerjev na twitterju. Strani z večimi obiskovalci pa so tudi prej prikazane na iskalnikih kot so google, bing, ipd.
www.izmenjava-prometa.com