Izgubljen škotski ovčar
Po Tomščičevi ulici se potepa izgubljen škotski ovčar. Če ga kdo pogreša ga najde v okolici dijaškega doma. Kuža očitno ni vajen ceste, saj hodi po sredini ceste, skače pred avtomobile itd.
Komentarji
ta kuza je doma v talanyijevi ulici, vendar zgleda, da ni nikogar doma, ker sem ze zvonila, da bi ga not pustili, je pa vse zaklenjeno. Hisa je tista z ribnikom in vodometom, takoj nasproti vhoda v vrtec. Sicer ne vem kdo bi naj tam zivel, ali ob tej uri je ze malo cudno, da nikogar ni. Bi trebalo sosede povprasat.
GOTHA..povprašaj sosede in to čim prej, preden se kaj usodnega ne zgodi..če se bo do ponedeljka še vedno potepal po ulici obvesti sprosim zavetišče..če drugo ne, bo psiček vsaj na varen, če lastnikov že ni doma..kazen jih pa tudi čaka.
zavetišče: 031-732-700
Tam so doma Flisarjevi
na zalost jih ne morem, ker nisem tam doma, v ponedeljek bom peljala malega v vrtec. Sem ga opazila tam okoli pol dveh v petek, zato pa mi je tudi cudno, da je se vedno na prostem. Ker imajo pozaklenjeno vse, ga nisem mogla niti na vrt spustiti. Bogi kuza, bi ga kar odpeljala s sabo, ampak ne vem kaksen je do otrok in mack.
misim, tega pa zdaj ne razumem.. GOTHA, obstaja možnost, da je preskočil ograjo???
malo mi je čudno, da so tudi vrtna ograja oziroma vrata, zaklenjena..saj pa ne moreš iti samo tako na dopust in psička pustiti usodi in nevarni cesti ..grrrrrr
Chevapcic Himself
.. pa prejk ograje ga zdigni, če ide ..
tudi jaz sem ga že videla. Hodil je po sredi ceste po panonski ulici okoli petrola in pa na trstenjakovi. Upam, da ga kmalu kdo pogreši ker se mi kuža zelo smili :S
čevapčič..odraslega škotskega ovčarja ni lahko dvigniti preko ograje..ampak ne samo zato, ker je težak, ampak zato, da nikoli ne veš kako bo pes reagiral.
ok..dajam vam še nekaj številk za osebe, ki bodo še srečevali tega nesrečnega kužota
veterinarij: 52-13-857
dežurstvo:53-71-890
zavetišče: 031-732-700
vurs gospa Toplak(občina/prijava): 52-51-631
Sem Lisa in sem prijazna psička, ki je navajena samo domačega okolja. Ko so začele pokati razne petarde in domači ognjemeti skoraj v bližini dvorišča, sem nagonsko skušala rešiti svoje pete, zato sem našla luknjo v sosedovem plotu in brezglavo letala po cesti.
Zahvaljujem se vsem, ki so me poskušali spraviti domov. Ni potrebno klicati dežurstva, zavetišča ali kogarkoli drugega. Moji lastniki niso na dopustu, so dosti odsotni zaradi službe, ampak zato nisem zanemarjen kuža, sem pa bolj živahne narave in me vse zanima.
Prosim, da v primeru, da spet skušam reševati svoje pete, pokličete na domači telefon - 526 1229.
PROSIM PA VSE PREBIVALVE V BLIŽINI DJAŠKEGA DOMA, DA SE KONTROLIRAJO PRI UPORABI PIROTEHNIKE! HVALA. (mislim, da tudi večini ljudem ravno ne paše to bobnenje)
lepo, da si se oglasila in razložila situacijo...Ljudi moti veliko stvari in verjamem, da ni v tem primeru zadeva prav nič drugačna...in edina pravilno je, da se v takem primeru pokliče omenjene ustanove, če je tebi to všeč ali ne..
večkrat sem že omenila, da je poanta v tem "da ne pogledamo stran"..s takim odzivom se reši marikatero izgubljeno pasjo dušo, ki brez cilja tavajo po cesti!
predlagam, da popravite omenjeno luknjo v sosedovem, torej tudi na vašem vrtu, dokler ne bo prepozno in ostanete brez ljubljene Lise
drugače se strinjam z zadnjim odstavkom..že zdaj cele dneve pokajo z petardami..kaj naš šele čaka...vsi zakoni tega sveta ne zaležejo..zakaj le ne ?
P.S pa brez zamere
Chevapcic Himself
.. fajn, ka se je rešilo ..
no resno fajn, ka se je resilo. ali lejko bi vsaj meli ograjo odklenjeno, ce slucajno kuza spet preskoci ograjo, pa bi rad prisel nazaj domov. meni je ta moznost ze tudi padla na misel, ka bi jo prek dvignila, ampak nikoli ne ves kak pes reagira. Upajmo, da bo zdaj ostala doma in ne bo vec poskusala pobegniti, ker je res lep kuza. Me je spomnila na nasega Val-a, ki smo ga imeli, ko sem bila se mala.
Po Tomščičevi ulici se potepa izgubljen škotski ovčar. Če ga kdo pogreša ga najde v okolici dijaškega doma. Kuža očitno ni vajen ceste, saj hodi po sredini ceste, skače pred avtomobile itd.