Izgubljen iPhone
V Moravskih Toplicah se je izgubil bel iPhone 5. Poštenega najditelja čaka denarna nagrada. Pokličete lahko na: 051 622 948
Lp, Nika
Komentarji
Izgubila sem ga. Oziroma nekje pozabila... Bel iphone v modrem ovitku.
Prijavi na policijo baje ka ti ga lejko izsledijo če je tel. aktiven
@rokokoko
So mi vkradnili dokumente...prijavin na policijo...vse lepo in prav... te pa mi policaj povej, ka če se slučajno lopov "zasaga" pa prinese moje dokumente na policijo pa povej ka jih je najšo... ges dobin kazen za lažno prijavo :D
Če je tel. aktiven se pravi da ga neka oseba uporablja.
Če ga je pa izgubila pa je tak že prazna baterija.
Mislim pa da mora imet telefon določeno vrednost, da ga sploh začnejo sledit.
Nika z drügen Iphonon (leko tude z iPadom ale iMacom) ga leko sama najdeš, če maš vklopleno "Find my iPhone" na svojon Iphone. Ti pokaže naslov pa vse, kak GPS.
Dajte si lidje vklopite Find my Iphone kak ej snickers pravo... To je pravo ka morete napraviti...
Zaj če si samo zgibila, je tisti, ka je najšo, pa nej vrno, napravo zatajitev. Zatajitev pa se, za razliko od kraje, ne preganja in se zato tudi ne izsleduje ...
eeeh daj to sploj neje res ms2014, sama san zgubla fon... poznan ene pa sen se pozanimala kak pa kej, telefon more meti vrednost nad 500€ oz. lahko čist malo manj, samo moreš meti papire original in račun. prvo moreš k svojemi operateri, mobitel simobil ali to, pozneje pa na policijo. tan so mi rekli, či san zgibila, pa je što vzeja se vseeno šteje kak kraja (či se izsledi), ker neje prinesa ne na policijo in ne nikomi sporočja. či pa več kak 4 mesce neje aktiven pa pač nega...
Financiranje ponudba pomoč
Hello
Semun zlasti finančnih, nudim pomoč v obliki financiranja resne in poštene posameznike, če boste potrebovali finančno pomoč.
Prosim, navedite v vašo zahtevo natančen znesek, ki ga želite in zamudo. Pišite gospe Manuela Hager:
E-poštni naslov: [email protected]
Finančne storitve pomagajo svojim 24/24 Hours
A se je izgubil ali pa si ga izgubila Nika? Upam, da se bo našel ali pa ga boš našla.