Iskanje zaposlitve

|

Mi lejko napišete čimveč spletnih naslovov, ki ponujajo iskanje dela? Eno par san jih že poglednila, samo verjetno nej vse.
Hvala, lp

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
tadeja šeruga

Mi lejko napišete čimveč spletnih naslovov, ki ponujajo iskanje dela? Eno par san jih že poglednila, samo verjetno nej vse.
Hvala, lp

Burgola

zdravo, iskalka zaposlitve:) raznoraznih portalov, kere majo prikazana prosta dela, je miljardo, in če bi vse napiso tu na sobotainfo, bi se cele forum sesul:)
ne delaj si utvar, da boš vse poglednola:) skoro sakša ferma ma na strani zavihek zaposlitev in tan majo tude opisano, če kaj nucajo. probaj od ferme do ferme brskate. gud lak

tadeja šeruga

Itak ka san nej misla VSE naslove, samo predloge, pomoč vedno prav pride :) Sicer pa sploj ne razmin zakoj pišeta v temo, če ne mislita odgovoriti to za ka sprašujen.
Lp

Dani Smej

Ma samo je skopa ponudba tukaj za prekmurje.

Najbolj me svadi, ka je po zakonu obvezno, da delodajalec objavi javno, ka išče nekoga (čeprav je v 60% že to delovno mesto že zasedeno), nej njemi je pa mus sploh nikaj odgovoriti. Te pa pišeš te prošnje ko *žaljiva vsebina je bila odstranjena* in čakaš, čakaš, pa nobenega odgovora pa nikaj.
Te če so že obvezno napravili, ka morejo objaviti, te naj bo tudi obvezno ka dajo odgovor. Ker itak vsaki že napijše k prošnji kcoj svoj email in te naj vsaj tja odgovorijo "ej norc, ne čakaj ništa, ker smo že vzeli nekoga".  To me resno svadi.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet