Inštrukcije Fizike - Osnovna šola
Rabil bi inštrukcije iz področja fizike za 8.raz. Osnovne šole (po možnosti iz ms).
Kaki predlogi za koga dobrega, ki zna pritegniti otroka?
Lp
Komentarji
Te pa daj tvoj tel. ka podelilis instrukcije, ka nede ge rejsan moj otrok tebi kda šefe, tij pa njemi strošek na minimalcu.
Šef bi samo če se v kakšni stranki z mutnimi posli zavihti na predsednika ali ustanovi svojo stranko in najde par ovc ki jih naheca z lažnimi obljubami.
En nasvet. Ponavadi so ti ki jim ni šla v osnovni šoli postali uspešni švercarji, karkoli že.
Te pa daj tvoj tel. ka podelilis instrukcije, ka nede ge rejsan moj otrok tebi kda šefe, tij pa njemi strošek na minimalcu.
Tezko de nekome sef, ce njemi ze osnovnosolske osnove delajo taksne tezave, ka nuca pomoc izven sole in celo izven doma. Ka ati tudi osnov fizike ne obvlada?
Ati nima časa, nima znanja ali pa se mu ne da…
Jbg, takšna je trenutno situacija.
Kriv pa bo učitelj…
To ka dejte nica pomoc pri ucenju,ne pomejni,ka nula nede z njega. Poznan dosta sosolcev,keri so se tezko ucile,pa rabili pomoc,pa so zdaj na dosta boukson polozaji,kak pa takratni odlicnjaki.
Ne trampitalivaj glede vzgoje. Marsikaj je tudi odvisno od ucitela, otrokovih sposobnosti, itd.
Ti bumbar pa sigurno nemaš dece. Nej so vsi za vse, tak kak tebi nejde razmišljanje
To letij ba menej?
Nej Nej, na toga bumbara ka je nad menoj piso.
Ti si rejdni bednik
Če nevejte pomagati, te rajše bojte tiu pa kliknite kakšne drugi prispevek za komenteranje. Človik je samo proso za pomoč pri iskanji ištruktora. Stavin ka vas polovica od vas ka komenterate nebi bilo sposobno odpisati pozitivnoga testa fizike v 8. razredi.
Bravo…
Stava sprejeta. Kakšen je vložek in kdaj pišemo test?
Nejsmo mi buknoli v šoli kak ti.
obrnite se na lu ms, tam je borza znanja ko ljudje nudijo razno učno pomoč. lu ms se ne vtikava v plačilo.
Pijtajte v Hiša sadeži družbe. Majo zelo dobroga inštruktora za fiziko pa matematiko.
35 let sem trajbal inštrukcije matematika, fizika, strojni elementi, mehanika, osnove elektrotehnike..., in moram z veliko žalostjo povedati, da je v tem času nivo zahtevnosti tako padel, da je to preprosto nepojmljivo. Če je kdo med vami profesor matematike bo stvar najlažje dojel tako, da si v filmu VESNA ogleda nekaj maturitetnih nalog, ki so takrat, začetek šestdesetih, bile na maturi. Jaz sem si jih prepisal in z največjim guštom rešil, a povem vam, da je danes relativno malo profesorjev, ki so tega sposobni. Žal je enako tudi pri fiziki in vseh njenih specialnih vejah. Sem pa s Ptuja, tak da v MS ne bi hodil, razen že učenca pripeljete. A v tem primeru mora biti pri meni vsaj 4 ure (po 60 min.) v bloku, vi pa zraven.
4h pozornosti pri učenji fizike nega. štokoli je napijsal te post je trol ali pa en velki bs.
Mogoče pa bo delal poizkuse...edino tako je možno fiziko naučiti nekoga, ki ima v šoli slabega profesorja. In potem ugotovi, da je fizika najenostavnejsša stvar na šoli. Mogoče danes s pomočjo računalnika. Stvar je v prikazu. Sam sem sicer inštruiral matematiko, pa mali ni bil zainteresiran in sem raje prenehal. Mami sem prišparal denar, sebi pa čas.
To kda nesce nuca instrukcije ze v OS ne pomeni nika dobroga in nede prineslo nika dobroga! Kak stars si nege kiksno, tak ka poprave prvo svoje napake v vzgoji, ka nede tvoj otrok zaradi tvojih napak v vzgoji celi zivot fabricki delavec za minimalca.