HIP-HOP subkultura
mejne bi zanijmalo vaše mnenje o hip-hop dogajanje prinas v okolice Sobote in Slovenije na splošno...
nikakor ne trdin, ka san kakše velki pa poznane MC al pa raper, rad bi samo čül mnenje svojih sovaščanov, zatou ka man v plane naprafte raziskovalno za maturo na tou temo...
vüpan, ka de se vas čimveč odzvalo na tou debato - nejsan nite isko, če kaj takšoga že obstaja na sobotainfo - pa fala že vnaprej
Komentarji
mnenje svojih sovaščanov?
glupo se čüje
ščel san prafte, ka me zanijma, ka si Sobočani mislite o hip-hope... če mislite, ka je zadosta prakse rapa pa breakdancea pa vsega toga tü prinas v Prekmurje, či je zadosta vsega toga v Slovenije, če se davle zadosta pozornosti tüj tome področji muzike... ka rejdko se vidi kakša reklama za, neven, koncerte, freesytle pa tej fore dogodke, da pa pridejo pop 'zvejzde' kama v bližino (pa ne žalin nikoga) je pa samo tou vidite na oglasnih deskaj.
glavno, mnenje pač o ton, mogouče san se naroube izrazo prlej...
ide v mikk pa tan stekle pse malo za rokav pocukaj, san siguren ka do ti dečki znale kaj pametnoga povedate:)
hjao, tou itak mo napravo... samo ges ščen čute od folka, zatou ka zgleda, da gučin s ken, ka njin neje glij jasno ka so Stekli psi :D
pa zatou san omejno prakso, ka Dula pa Poppa sta tou tirala v mikke, samo isto tak rejdko što - bar kelko san ges opazo - sploj zna za tou (mislin, tisti, keri se ne bavejo telko z rapon pa to)
če hčeš hip-hop pa breakdance ideš pač trenejrat, ovak san pa ges še nej čujla za hiphop koncerte pa to.. toga je itak premalo, pač zato ka je to malo menše mesto al kak naj to lepše poven pa nega toga telko kak lj pa tan. še pop-a je nej preveč dosta, nej ka bi te še hiphop biu.
fala. dober point
haha ka ti nede dosadno ;) ovak pa to pošli okoli tistin ka jih poznaš ka tu ti očitno nedo dosta pijsali =) fsm
mo rastalo ankete da mo se mogo resno k stvari sprafte, samo san ščel tu tüj malo čüte. lp xD
rap rules!
ja, tü sva pa že dva ka tak misliva :P
če bi lejko mogouče čül tvoje mnenje o rap sceni pa dogajanje v Prekmurje? se ti zdi zadosta pozornosti ka je tomi namenjene...?
ma ne vem ce je tu kaksna scena... jaz sem se koncertov udelezil v tujini.. bolj ali manj... bodisi je to Nemcija. bodisi Francija al pa sevada USA.
nekši error mi v meče... vači pa ja, domnevan ka ščejš prafte, ka je vsega skup resno premalo (či glij bi blo lejko mogoče kaj več?)
ja zaj san vido video... mislin ka bi lejko blo toga prinas tude več =)
oui To je blo v Marseille 2009.
kak je pa bilo cenovno, pa lüdi dosta pavzdušje pa se skup...? (če si bil v žijvo tan) ali pa mogouče s kec indri ka maš izkušnjo? ka me resno zanima zatou ka nejsan še mel prilike iti v s Slovenije na kakši rap dogodek.
Ja cenovno je bla karta 22 €, so pa ble 2 skupini. Drugace ce mas rad francoski hip-hop je najboljse it v Marseille... najvec prireditev je v Cours Julien malo ven iz Centra Marseilla. Vzdusje je bilo super... to nemres primerjati s kakim koncertom tu.
http://www.youtube.com/watch?v=ubKzNnwQq-M
http://www.youtube.com/watch?v=KNFanFfqdQg
tou davlen zatou, ka je bilou nekaj guča o Steklih psih. meni se zdi fejst čudno ka majo al v Sobote ali v Ljubljane redno puno lidij, da so pa ger v okoliše pa dobesedno 20-30 lidij pride...
hmm, vači pa glede na tvoje besede je fajn bilou... vüpan ka gdaj mi grata tou poglenoti :P
mejne bi zanijmalo vaše mnenje o hip-hop dogajanje prinas v okolice Sobote in Slovenije na splošno...
nikakor ne trdin, ka san kakše velki pa poznane MC al pa raper, rad bi samo čül mnenje svojih sovaščanov, zatou ka man v plane naprafte raziskovalno za maturo na tou temo...
vüpan, ka de se vas čimveč odzvalo na tou debato - nejsan nite isko, če kaj takšoga že obstaja na sobotainfo - pa fala že vnaprej