Hidrofor rezervar plastičen
Ima kdo kake veze oziroma znanje da bi to naročil?
Baje v Avstriji se to da dobiti.
Rabil bi 200 literskega.....
No dajmo malo strnimo glave skupaj !
Komentarji
Pa zaj mam 180 litrov te je pocinkani pa že ide nekšna rjajca ven....
Zakoj 200....?
Te se mi pumpa menje mantra ....ka mam 3. faze .......Morem meti domači studenec v Soboti , ka sem ges pa moja nečakinja alergična na KLOR. Malo se noro čuje , še bole pa se noro vidi kak odiva flekasta od klora ....ka ščeš....to mleko iz vodovoda pa ne nucamo .... vsakšnih 2. leti vržem notri v studenec ŽIVO APNO ....to je vse ..
San malo pozabo na to temo. Dopust.
Lentherm dela emajlirane. Se malo pozanimaj na njihovi spletni strani. Majo cenike, karakteristike. Kar pa se rjajce tiče, pa je ta odvisna tudi od cevi hišne napeljave. Če so železne, potem ni rečeno, da je kriv rezervoar. Drugo kar pa je, živimo na območju, kjer voda že po naravi vsebuje dosti železa in vodnega kamna. In to se slej ko prej začne nekje odlagati. Tako so lahko krive cevi in bojler za sanitarno vodo. Tudi v tem se lahko nalaga rjajca. Pri slednjem se to rado pokaže pri hitrem in istočasno večjem odvzemu vode. Železo (rjajco) lahko delno odstraniš-omejiš s pomočjo mehanskih filtrov (vrvični, mrežica,..). Tudi ogljeni je priporočljiv (oglje veže nase druge prisotne škodljive snovi v vodi-pesticidi). To je potrebno seveda potem vzdrževati, čistiti in menjavati vložke.
JakaRacman
Hvala za odgovor. Sploj tega nesem znao ka to delajo.
Zakaj pa mora biti 200 literski?