Gsm

|

Pomoč z odločitev med telefoni, ka predlagate?
telefoni so sledeči:
Samsung Galaxy j7
Lenovo K5 note
Huawei NOVA
LG G4

Nagiban se k Lenovo, ka mi predlagate, malo mi opišite zakoj predlagate izbranoga.

Hvala

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Danilo Kozar

Pozdrav, ostalih sicer nisem imel. Imel LG 4 - sicer 4,5 inch, zdaj imam LG G3s, zadovojen. Sicer odločitev je tvoja.Se mi zdi, da vsak zagovarja svojo znamko.

Gost

Huawei zadnje čase redno prodera na trg pa pleza po lestvici dobrih telefonih samo še gor. Vse ka poznan, ka majo Huaweia so zadovoljni in nejso meli nikših problemov... Od LGja sploj ne premišlavle. Priporočan torej Huaweia, Lenovo-ja pa na žalost ne poznan kak so s telefonami kaj oni.

Gost

V kratkem prihaja Lenovo K6 note, enako prihaja tudi Huawei P10 lite,

Gost

pozabil sem dopisat na prejšnji post,če boš kupil,kupi huawea ali pa samsunga...

Gostja

Že par let lastnica Huaweija, z niti enin neje bilou problemov :-)

qwertz123

Lenovo ima izvrstno baterijo, Os in performančnost sta ok. Če padaš na videz pa si omisli kaj drugega kakor Lenovo :)

Wizeman

Ka majo tej telefouni z GSM-on? Nikaj. GSM tehnologija se je uporabljala samo za drüjgo generaciji mobilne telefonije (2G). Gnesden je večijna velki operaterof že izklopilo GSM frekvence. prinas jih je tüdi Telemach že isklopo na 900MHz, dela še 1800MHz (EDGE/EGPRS). Oavčik pa gnes večijna telefounof uporablja bar UMTS (3G) ali HSPA (3,5G) HSPA+ (3,75G), fsi nouvi pa seveda LTE ali LTE Advanced (4G, 4,5G). Eni se pa še kar o GSM-jaj zgučavlete....

gsm frik

wizeman tij si en velki duplen!!!!!!!!!!!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet