Grelni vložek za noge

|

Sicer nisem tak človek, ki se da ob vsaki reklami "napeljat in zavest", a vseeno me zanima, če je že kdo preizkusil naslednjo zadevo:
http://www.kibuba.com/index.php?pID=1978&cID=263
In če mogoče kdo ve, če se zadeva lahko nabavi kje v bližini ms? Namreč spletni nakup+poštnina z odkupnino kar podvoji ceno omenjenega izdelka.

Namreč, vsako leto. Ponavadi najbolj ob kakem starem letu, ko po pol noči preživim kje na mrzlem trgu, mi že malo prsti na nogah ne odpadejo od mraza (alkohol pa bolj ogreje glavo kot pa noge)
Gledam sem še neke variante z akumolatorjem samo tisto je že pa za redne ekstremiste in je tudi cena par deset evrov več od te zadeve.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Dani Smej

Sicer nisem tak človek, ki se da ob vsaki reklami "napeljat in zavest", a vseeno me zanima, če je že kdo preizkusil naslednjo zadevo:
http://www.kibuba.com/index.php?pID=1978&cID=263
In če mogoče kdo ve, če se zadeva lahko nabavi kje v bližini ms? Namreč spletni nakup+poštnina z odkupnino kar podvoji ceno omenjenega izdelka.

Namreč, vsako leto. Ponavadi najbolj ob kakem starem letu, ko po pol noči preživim kje na mrzlem trgu, mi že malo prsti na nogah ne odpadejo od mraza (alkohol pa bolj ogreje glavo kot pa noge)
Gledam sem še neke variante z akumolatorjem samo tisto je že pa za redne ekstremiste in je tudi cena par deset evrov več od te zadeve.

Simonca Limonca

Lansko leto sem nekaj nabavljala v Gajo športi na lendavski in videla to zadevo pri blagajni...tak da pot pod noge in preveri, če letos to imajo v ponudbi ali pa povprašaj, če ti oni lahko nabavijo;)

Bonifacij Rumpelstilski

Ges man še ene štiri tej foot warmerje doma... skratka meni nejso pasali... na bordanji mi je bilou preveč vrouče v nogej tak ka so mi začnole švicati... te gda se pa tej vložek začne hladiti te je pa še ednouk bole mrzlo v nogej. Pijše gor ka drži 5 ur ali meni je po 3 vöraj nej več nika segrejvo.

Profile picture for user Ella Ella --

Jaz sem jih lani v Kiku kupila, res pa je, da so bili grelci za žepe.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet