Grelni vložek za noge
Sicer nisem tak človek, ki se da ob vsaki reklami "napeljat in zavest", a vseeno me zanima, če je že kdo preizkusil naslednjo zadevo:
http://www.kibuba.com/index.php?pID=1978&cID=263
In če mogoče kdo ve, če se zadeva lahko nabavi kje v bližini ms? Namreč spletni nakup+poštnina z odkupnino kar podvoji ceno omenjenega izdelka.
Namreč, vsako leto. Ponavadi najbolj ob kakem starem letu, ko po pol noči preživim kje na mrzlem trgu, mi že malo prsti na nogah ne odpadejo od mraza (alkohol pa bolj ogreje glavo kot pa noge)
Gledam sem še neke variante z akumolatorjem samo tisto je že pa za redne ekstremiste in je tudi cena par deset evrov več od te zadeve.
Komentarji
Lansko leto sem nekaj nabavljala v Gajo športi na lendavski in videla to zadevo pri blagajni...tak da pot pod noge in preveri, če letos to imajo v ponudbi ali pa povprašaj, če ti oni lahko nabavijo;)
Ges man še ene štiri tej foot warmerje doma... skratka meni nejso pasali... na bordanji mi je bilou preveč vrouče v nogej tak ka so mi začnole švicati... te gda se pa tej vložek začne hladiti te je pa še ednouk bole mrzlo v nogej. Pijše gor ka drži 5 ur ali meni je po 3 vöraj nej več nika segrejvo.
V LJ san zaslejdo na pošti, takka možno ka je v MS tudi..
Lani so jih tüdi v Soboti na pošti odavali.
Ella --
Jaz sem jih lani v Kiku kupila, res pa je, da so bili grelci za žepe.
v hervisi jih majo!
Sicer nisem tak človek, ki se da ob vsaki reklami "napeljat in zavest", a vseeno me zanima, če je že kdo preizkusil naslednjo zadevo:
http://www.kibuba.com/index.php?pID=1978&cID=263
In če mogoče kdo ve, če se zadeva lahko nabavi kje v bližini ms? Namreč spletni nakup+poštnina z odkupnino kar podvoji ceno omenjenega izdelka.
Namreč, vsako leto. Ponavadi najbolj ob kakem starem letu, ko po pol noči preživim kje na mrzlem trgu, mi že malo prsti na nogah ne odpadejo od mraza (alkohol pa bolj ogreje glavo kot pa noge)
Gledam sem še neke variante z akumolatorjem samo tisto je že pa za redne ekstremiste in je tudi cena par deset evrov več od te zadeve.