Gradbeni odpad

|

Man eno pitanje, če što kaj več zna o ton..
Doma se mi je nabralo kar neka grabenoga odpada (cca. 3 kubike), pa ne ven kama z njin ( na čim bolj legalen način seveda :P ).
Zadeva je mešana: Beton, šoder, pesek, stari cement, zemlja, itd..

Bil san na Pomgradi, pa mi tip na vagi pravi 20€ pa še neka na kubik, ka se mi zdi malo pretirano..

Tak ka če što ma kakšo idejo kama se znebiti toga se lepo lepo priporočan :)

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Anubis Anubis

Man eno pitanje, če što kaj več zna o ton..
Doma se mi je nabralo kar neka grabenoga odpada (cca. 3 kubike), pa ne ven kama z njin ( na čim bolj legalen način seveda :P ).
Zadeva je mešana: Beton, šoder, pesek, stari cement, zemlja, itd..

Bil san na Pomgradi, pa mi tip na vagi pravi 20€ pa še neka na kubik, ka se mi zdi malo pretirano..

Tak ka če što ma kakšo idejo kama se znebiti toga se lepo lepo priporočan :)

CANYON

Edinav pametna rešitev , Pomgrad, na deponiji v Puconcaj niti ne spitavli, de te kap.Pač neka košta samo ka boš na Pomgradi dobo potrdilo  da si skladno z veljavnin zakonom  o okolju odložo  smeti, in to nekaj velja, seveda če se zavedaš  ka s tem čuvaš okolje.

Landini

Samo nej na Goričko v prvo šumo, kak se to ponavadi dogaja.

JB TITO

Pozove na komunalo pa te povejo kama lejko pelaš. Ponavade majo kakšne grabe ka jih zasipavlejo pa lejko brez problema ta pelaš na čista legalen način. Bar so mele takšen princip, vupan ka ga še majo.

Anubis Anubis

@CANYON: znan ka edina pametna, samo kak povedano, za moje pojme "rahlo" predraga..

@Landini: seveda ne v šumo, ovak niti pital nebi, nažalost znan kakša je situacija o goričkih šumah..

@JB TITO: san zval, pa pravijo ka mi lehko zrihtajo samo prevoz do Pomgrada, plačan pa po Pomgradovon ceniki + prevoz z kontejneron, tak ka me še drakše pride kak pa če sam z prikolico pelan parkrat

No kakoli, še malo počakan če se kaj najde, če pa što slučajno pozna koga, ka pozna koga, itd.. ka ma kakšo grabo za zasipat oz ka koli drugega pa nuca nasipni material (predvidoma z nekaj cveki, tak ka je ne povozen) se toplo priporočan + plačam kakšo pivo al pa dve za zahvalo :)

Zoran Vogrinčič

Anubis cena za odlaganje 1.140 kg odpadne zemle + kamenja (cca 0.8 kubika) je 9 evrov... (na separaciji v bakovski kamešnici...) Smo glih gnes neka ta vozili...

Anubis Anubis

wtf.. ej če sen v četrtek na vagi bil ka san prvo spitavat odo, pa mi prave ka 20€ (pa še neka centov) na kubik..
Pa pitan zakoj tak drago, pa prave ka zato ka je mešano (beton, šoder, zemla, itd..)

Zoran Vogrinčič

Hm... neven, mi smo gnes meli eno prikolico zemle z kamenjon, pa je blo za 1 tono pa še malo točno 9 €... Je pa rejsan ka je gradbeni material ekstra, pa zemla ekstra... tak ka mogoče zato dražje...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet