Gradbeni odpad
Man eno pitanje, če što kaj več zna o ton..
Doma se mi je nabralo kar neka grabenoga odpada (cca. 3 kubike), pa ne ven kama z njin ( na čim bolj legalen način seveda :P ).
Zadeva je mešana: Beton, šoder, pesek, stari cement, zemlja, itd..
Bil san na Pomgradi, pa mi tip na vagi pravi 20€ pa še neka na kubik, ka se mi zdi malo pretirano..
Tak ka če što ma kakšo idejo kama se znebiti toga se lepo lepo priporočan :)
Komentarji
Edinav pametna rešitev , Pomgrad, na deponiji v Puconcaj niti ne spitavli, de te kap.Pač neka košta samo ka boš na Pomgradi dobo potrdilo da si skladno z veljavnin zakonom o okolju odložo smeti, in to nekaj velja, seveda če se zavedaš ka s tem čuvaš okolje.
Samo nej na Goričko v prvo šumo, kak se to ponavadi dogaja.
Pozove na komunalo pa te povejo kama lejko pelaš. Ponavade majo kakšne grabe ka jih zasipavlejo pa lejko brez problema ta pelaš na čista legalen način. Bar so mele takšen princip, vupan ka ga še majo.
@CANYON: znan ka edina pametna, samo kak povedano, za moje pojme "rahlo" predraga..
@Landini: seveda ne v šumo, ovak niti pital nebi, nažalost znan kakša je situacija o goričkih šumah..
@JB TITO: san zval, pa pravijo ka mi lehko zrihtajo samo prevoz do Pomgrada, plačan pa po Pomgradovon ceniki + prevoz z kontejneron, tak ka me še drakše pride kak pa če sam z prikolico pelan parkrat
No kakoli, še malo počakan če se kaj najde, če pa što slučajno pozna koga, ka pozna koga, itd.. ka ma kakšo grabo za zasipat oz ka koli drugega pa nuca nasipni material (predvidoma z nekaj cveki, tak ka je ne povozen) se toplo priporočan + plačam kakšo pivo al pa dve za zahvalo :)
Anubis cena za odlaganje 1.140 kg odpadne zemle + kamenja (cca 0.8 kubika) je 9 evrov... (na separaciji v bakovski kamešnici...) Smo glih gnes neka ta vozili...
wtf.. ej če sen v četrtek na vagi bil ka san prvo spitavat odo, pa mi prave ka 20€ (pa še neka centov) na kubik..
Pa pitan zakoj tak drago, pa prave ka zato ka je mešano (beton, šoder, zemla, itd..)
Hm... neven, mi smo gnes meli eno prikolico zemle z kamenjon, pa je blo za 1 tono pa še malo točno 9 €... Je pa rejsan ka je gradbeni material ekstra, pa zemla ekstra... tak ka mogoče zato dražje...
Man eno pitanje, če što kaj več zna o ton..
Doma se mi je nabralo kar neka grabenoga odpada (cca. 3 kubike), pa ne ven kama z njin ( na čim bolj legalen način seveda :P ).
Zadeva je mešana: Beton, šoder, pesek, stari cement, zemlja, itd..
Bil san na Pomgradi, pa mi tip na vagi pravi 20€ pa še neka na kubik, ka se mi zdi malo pretirano..
Tak ka če što ma kakšo idejo kama se znebiti toga se lepo lepo priporočan :)