Goljufija na shellu

|

Je možno, da te delavec na bencinski črpalki ogoljufa, da kao nimas dobitne srečke, ko preveri... in potem v svoj žep da?
Sem bil prepričan da je dobitna, ampak rekel, da ni, kartico razrtgal in vrgel v svoj koš.
Se je komu ze do zgodilo?
Mogoce se motim, ampak doma smo dvakrat preverjal... boljse verjetno hodit v interspar po izplacila ko vsaj vidis na ekranu kaj piše.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Xyzzzzz

Dvomim.

Čeprav, po ton kakšno reklamo mamo na najbole onesnaženi ulici v MS, je od njih vse možno ...

Ah, popolnoma logično! Seveda, kaj bolj smiselnega, kot postaviti reklamo za gorivo v Murski Soboti, kjer zrak že vsebuje idealno mešanico trdnih delcev, ogljikovega dioksida in drugih malih molekul, ki jih človeški dihalni sistem z veseljem absorbira. S tem, da si tam že tako "navajen" na visoke ravni onesnaževal, je jasno, da bo vsaka nova plast onesnaževalnih emisij zgolj še dodala k vašemu "zdravju". Tudi znanstveniki so enotno soglašali – z vsakim novim litrom fosilnega goriva v ozračju povečujemo občutek vitalnosti, saj tiste drobne čestice delcev delujejo kot prava 'superživila' za pljuča. Kdo še potrebuje čist zrak, ko pa imamo tako naravno, urbano "klimatsko terapijo"?

Nika Debelajsa Kovač

Jaz bom fajtala za tebe če mi plačaš ker se borim za pravičnost 🤣

Keeway

Koliko računaš za 1x!

Za premisliti 2x

Je možno

Sirotinja

Pa ce se ti to zgodilo bi pravo ka ti naj da nazaj srecko tuj ce nej dobitna.

hrya

srečka je prodajalec takoj raztrgal in v koš dal.......

likvid

ce dvomim,mi jo da nazaj,makar raztrgano.

Busybee

Tvoja zgodb se mi čuje nekan neverodostojna neven no....

dundekk

Če maš čas tu takše gluposti pisati je minuta dela ka rezultat preveriš preko interneta in si prihraniš takše težave.

Drekas

Zahtevajte srecko nazaj ,ce tak sklepate pa čeprav raztrgano...

tinagaberjesvetnicah

meni je vtrga samo hlačke pa nesen nazaj prosila tistih 5 evrof za nove

.

Pusti ogre na srečo, rajši kaj najdi za delo.
Pri velkem dobitku te na tak način ziher napizdijo.

ALUMINIJUM

Zdaj ko je Shell (Anglija) so vam "čudni", prej pa ko so bli MOL (Mađari) vaši bratje pa vam niso bli čudni,.... kr nekaj,....

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet