Glasovne reklame-nuja in zlo na Sobota info.
Morda me bo kdo od odgovornih narobe razumel ,sicer razumem da si na sobota info tako služijo denar za svoj obstoj,vendar je novost ,glasovne reklame ki se vklopi že če se je somo dotakneš ,namerno ali ne in začne z svojim reklamnim sloganom ,seveda govorim za reklamo IL ambientov,višek posiljevanja ,Dobesedno te posiljuje z svojim oglaševanjem tako da se tega oranžnega kvadrata lako izogneš ali ne,vendar zopet nenamerno povlećeš puščico preko strani,in glej ga oranžen hudič se je zopet aktiviral.Kako ga ignorirati? saj ne gre, danes sem jo slišal že nekajkrat in vam povem da sem že izgubil živce ,ker vedno znova moraš izklapljati reklamo ,kolikorkrat zamenjaš temo .Za mene je to višek ,oz vsiljeno reklamiranje ,a je v nasprotju z zakonom o oglaševanju upam da bo kdo vedel objasniti,
Komentarji
Mene se pa vijde ka si tij s tvojeme komentare tude nuja in zlo na sobota.info!!!!
Reklama se aktivira samo ko greš z miško prek. Ko se reklama aktivira, se pojavi v desnem spodnjem kotu reklame kvadratek, kjer se da reklamo izklopiti, torej ne gre za nobeno posiljevanje (ker reklamo sam aktiviraš in jo lahko sam tudi deaktiviraš) in po mojem ni v nasprotju z zakonom o oglaševanju.
Zna pa biti moteče na delovnem mestu, v kakšni službi, šoli, na javnih mestih ipd, če so vklopljeni zvočniki.
ja je tak pa lejko ,če maš volo dregni malo na desno ,pa jo prekineš ,pa ideš gledat nekšno drugo stvar na drugoj strani ,pa je reklama žepa pripravljena ,pa tak malo pozabi pa nehote ideš samo do roba pa se žepa vklopi,pa to je isto kak bi te sošolec v šoli vsakikrat gda kaj šče dregno ,pa si ga sigdar pripravljeni poslušati ,NO PA DREGNI MALO TU NA DESNO V TOGA ORANŽNOGA SOŠOLCA ..... pa ga poslušaj v nedogled.....dober tek,izvrstna kuhinja .
Chevapcic Himself
.. ha ha ..
.. na začetke san se vse zasago, što zdaj tau tu neka guči etc. ..
.. meni so pa cool te glasovne reklame ..
Lih danes sem mislo, kdo de prvi odprl to temo... Meni dobesedno na živce ide, ka avtomatsko to modruvle, ka sem gnes že valda 10x slišal ta glas in sem vedno kar zaprl brskalnik.... to skinite prosim ali pa vsaj narihtajte, ka nede avtomatsko to brečalo v zvočniki. PROSIM.
Rešitev : F5
Deluje .izgleda kot čarovnija,kak si prišel do tega ,roxio?
Oglas je sedaj viden samo na prvi - vstopni strani.
Je to še vedno preveč moteče?
Trdno upam ka de mnogokateri obiskovalec teh strani zadovolien ,da je pri dalnjih odpiranjih ta reklama neaktivna ,v smislu neodpiranja.Hvala za pametno rešitev .
Absolutno nadležno. Vsaj 3x se mi je sprožilo pa sem pised off....
Je zdaj boljse? :)
adblock plus. ge sploj neven o kakše reklame gučijte. strani so 2x lepše brez reklam.
kak je pravo en_pojeb: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865
Chevapcic Himself
.. trbej cejnite trud, keri se vlože v reklame ..
.. ge jih rad glejdan, tak na televiziji kak drugod .. tak malo vijdeš, kak je što kaj kreativen, kak ma bogato domišljijo etc. .. pestrost inu s tem ogled zna biti zabavna zadevca ..
.. oz. kak bi vsaka ženska pravla: " fant, uporabi domišljijo " ..
Chevapcic Himself
.. p.s:
Morda me bo kdo od odgovornih narobe razumel ,sicer razumem da si na sobota info tako služijo denar za svoj obstoj,vendar je novost ,glasovne reklame ki se vklopi že če se je somo dotakneš ,namerno ali ne in začne z svojim reklamnim sloganom ,seveda govorim za reklamo IL ambientov,višek posiljevanja ,Dobesedno te posiljuje z svojim oglaševanjem tako da se tega oranžnega kvadrata lako izogneš ali ne,vendar zopet nenamerno povlećeš puščico preko strani,in glej ga oranžen hudič se je zopet aktiviral.Kako ga ignorirati? saj ne gre, danes sem jo slišal že nekajkrat in vam povem da sem že izgubil živce ,ker vedno znova moraš izklapljati reklamo ,kolikorkrat zamenjaš temo .Za mene je to višek ,oz vsiljeno reklamiranje ,a je v nasprotju z zakonom o oglaševanju upam da bo kdo vedel objasniti,