Fotokopiranje velikih formatov
Zanima me če se ge v Murski Soboti da kopirati velke formate?V mojem primeri 100x70cm.Obstaja sploj takši velki kopirec?Vsaka informacija dobrodošla.
Hvala
Komentarji
v gostilni klobasa ---->šratovci !!
prekmurc @ fala na informaciji.San zval v šratovce v gostilno klobasa pa so pravli ka se njin je pokvaro kopirec.Baje pa ma mesarija Koudila v Markišavcaj ešče malo vekši kopirec tak ka mo drugi keden šao ta pa si ton dan kopejrati.
ka pa snoopy ali ka je tu pri družbeni? oziroma prejk od avtobusne?
Tak kak kolega zgoraj me zanima, če se ge v Murski Soboti da kopirati velke formate?V mojem primeri 665,52cm x 528,66cm.Man malo večji zvezek za skoperati, keri je pač takšnoga formata.Na fakulteti pač takšne uporabljamo ampak se da fajn na malo sklasti. Obstaja sploj takši velki kopirec v Murski Soboti?Pomoje bi mogo obstajati. Vsaka informacija zelo dobrodošla. Sicer san že zval okoli po mesarijah pa v mlekarno ampak baje nemajo.... Napotili so me na nekšo upravo RS za nadzor nad fotokopijami, kera bi naj bila pri parki nindr prej.Zdaj pa neven ge bi to naj bilo ali pa če to sploj obstaja. San isko po interneti pa nega nič o toj upravi kao...
Hvala.
Eni majo rejsan IQ višine sobne temperature.Človik lepo pita te se pa najdejo teleta kak sta prekmurc pa IščenFotokopirca pa se z toga norca delata.V resnici pa sta retardiranca z možganami velikosti menšega lešnika.
Včasih iden v šumo pa iščen pa nabiran lešnike pa se delan ka san veverca. Ponavadi najden samo tiste menše velikosti, ampak tu pa tan pa tudi tiste malo vekše. Pa te san veseli.Fejst.
Hvala.
Graffiti pod Zelenin klasom, Klar ali pa v radgoni ZR grafika?