Fotogalerije
Se mi kar kolca po starem portalu in tistih fotogalerijah... Saj niso bile idealne, ampak tole tukaj pa ni za nobeno rabo. Kot vidim je fotogalerij za vzorec, nalaganje je čudno, vrstni red zamešan, komentarji praktično onemogočeni, saj se na drsniku na desni ne vidijo in potem je brez veze nekaj pisati, če ti nihče ne da potrdilnega ali negativnega mnenja. Vseeno.
Čeprav je dobro, da se fotografije ne dajo "krasti", pa je vse drugo čisto out. Svoji dve, kateri sem letos objavil sem izbrisal, saj sta sami sebi namen bi rekel.
Kaj menite o sami tematiki?
Komentarji
Zakoj nemren več naložiti slike? Sliko mi prenese a je ne naloži ampak se pojavi napis using runtime:html5 (HTTP error. In ka zaj to pomeni? Pred enim mesecon san še brez problema naložo slike.
Bomo preverili, kaj točno bi lahko bilo narobe. Lahko konkretno fotografijo pošljete na tadej @ sobotainfo.com, da lažje ugotovimo težavo?
Se strinjam s tebof Truplo. Poleg toga san prejšnji keden dvakrat probo sliko gori dati oziroma dodati že obstoječim pa neje šlo. Slika se je naložila vidla se pa neje.Tüdi kolega mi je pravo ka se njemi je isto zgoudilo.