Fala za smej xD

|

ge bi se pa rad  samo zahvalo enin ka sodeluvlejo na forumaj!
gda mi je fcase dugi cas se fajn denen muziko gor pa sten komentare po tej forumaj.........resno se lejko clovek od srca nasmige kakse blesarije eni pisejo xD
fala fsen(se posebno pa tisten ka majo resan duhovite komentare)!! :D

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
rakun

ge bi se pa rad  samo zahvalo enin ka sodeluvlejo na forumaj!
gda mi je fcase dugi cas se fajn denen muziko gor pa sten komentare po tej forumaj.........resno se lejko clovek od srca nasmige kakse blesarije eni pisejo xD
fala fsen(se posebno pa tisten ka majo resan duhovite komentare)!! :D

Dani Smej

Ej ka pa resno od sobotainfo od novinarov nišče neje bil na talentaj oz. se nesmi tam slikati?
Ka me resno zanijmle što je kaj bil. Ka sem gnes mel neke opravke v ms pa vidim neke emote ka skačejo tam zunaj pred diano pa gledam ka vraga se dogaja, no te pa vijdim velki plakat ka snemajo super star ali talent ali kak se to sranje imenuje :)

Ajda Jeseničnik

...Ej, ges san včeraj tou tablo glij gledala tan pri Diani. Neka san čula što od koga pajdaš de tan popejvo, pa tak ne poznan...mene tuj zanima. Zdaj mogoče je pa ta prva runda nej za javnost. Ka pa znaš...
Menej tuj včasik potegne, ka si kaj prešten, pa na podlagi komentarjev in sodelovanju v vrstah debat, leko človeka vsaj malo oceniš.
Včasih se smijen, včasih san čemerna...pa prav je tak...
S ten, ka štejmo, ka sodelujemo je namen portala dosežen. Pa lep dan!

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. Špej je biu na talentaj, članek de verjetno tekom dneva ..

www.tvidea.si/oddaje/video/129/

.. tau mi tak redno hecno bilauj, gda so Špeja pokazale ..  .. Whatson se pa malo norca iz njega narejdo ..  .. pač, Špej je talent!! ..

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet