Facebook vs PeopleString

|

PeopleString
www.peoplestring.com/?u=peoplebond
Facebook,Google,Twitter,....brez njih ne gre. A kaj ko bi nam plačali za čas, ki ga preživimo na teh straneh.
Omenjene strani živijo od naše prisotnosti. Zakaj ne bi imeli tudi mi nekaj od tega?
Čez lužo že dobro leto znan odgovor na to temo,pri nas še dokaj neznana stran PeopleString ponuja točno to.
Število uporabnikov se danes šteje v milijonih.
Ob registraciji nas stran vodi skozi vsa navodila,ponuja zabavne aplikacije za kratkočasenje in vas seveda nagradi
za čas posvečen online svetu,kot ga že vsi poznamo. Priporoča se nastavitev na domačo stran.
www.peoplestring.com/

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

PeopleString
www.peoplestring.com/?u=peoplebond
Facebook,Google,Twitter,....brez njih ne gre. A kaj ko bi nam plačali za čas, ki ga preživimo na teh straneh.
Omenjene strani živijo od naše prisotnosti. Zakaj ne bi imeli tudi mi nekaj od tega?
Čez lužo že dobro leto znan odgovor na to temo,pri nas še dokaj neznana stran PeopleString ponuja točno to.
Število uporabnikov se danes šteje v milijonih.
Ob registraciji nas stran vodi skozi vsa navodila,ponuja zabavne aplikacije za kratkočasenje in vas seveda nagradi
za čas posvečen online svetu,kot ga že vsi poznamo. Priporoča se nastavitev na domačo stran.
www.peoplestring.com/

Prosim za delitev izkušenj vseh,ki stran že uporabljate.

Lp

čriček

To je samo ena od tisočih neznanih! strani ki nam dajejo možnost zaslužka .Kakšnega, in koliko? Ali tu ne gre za prikrito ;; pranje denarja? --Ob prijavi jim zaupajte št. tekočega računa na katerega vam bomo nakazovali vaš zaslužek; seveda podatki so za njih važni ! Naivnost ki se občasno pojavlja v teh rubrikah, da ti je omogočen lahek zaslužek !! in vprašanje koliko si ti --peopelbond- zaslužil??.  ali kdo od vas??

Čriček, razumem tvoj dvom. Predlagam da preveriš za kaj pravzaprav gre pri PeopleStringu.
www.youtube.com/watch

čriček

Isto kot v vseh drugih oglasih , kjer se ponuja zaslužek z prebiranjem .... .Povej svoje mnenje o vsej tej zafrkanciji glede prebiranja  .....Vsak teden ista pesem ; ..ponujamo zaslužek z ... potem bi lahko bil jez prvi ki bi dnevno na tak način zaslužil denar in mi nebi trebalo na drugo misliti, nažalost , TEGA NI IN NE BO .

Nihče ne pravi, da je to nekaj od česar bi živeli. Tega se večina zaveda...
Gre za možnost, da za čas, ki ga preživiš online in počneš kar danes že tako ali drugače počneš dobiš nekaj od oglaševalskega denarja, ki je hrana vsem stranem.
Stran je zanimiva in ponuja veliko a Slovenci smo po naravi previdni...
P.s. naši južni bratje jo že dolgo poznajo in mnogim je to domača stran in vir pokrivanja manjših računov.
Sam pa sem seveda še novinec.

Lp

čriček

Isto kot prodajanje vrtnic --na tržnici, --

Absolutno glede na čas, ki ga danes preživimo online.
www.peoplestring.com/

Vse kar je treba storiti za prilive z stranjo PeopleString je to, da jo določite za homepage.
Nato uporabljate Facebook, Google, email, Twitter, spletne trgovine,...igrate igre in stran vam plačuje za čas preživet na njej.
Povabite znance in plačajo vam 0,5$ za vsakega.
www.peoplestring.com/

Branko Svetina

Na linki od Cavea fajn piše, ka samo plačajo američanom in kanadčanom.

Američani in Kanadčani prejemajo tudi denar za udeležbo pri raziskavah
oglaševalcev torej za ankete.
To je trenutno edina razlika, ki pa ne pomeni da bo večna.
Pri Facebooku danes sodelujejo oglaševalci iz celega sveta in verjetno bo
povpraševanje ter število članov PeopleString kmalu pripeljajo do točke, ko bo portal
namenjal pozornost oglaševalcem in nam "gledalcem" globalno, kot to lahko
počne Facebook. Vendar Facebook ni toliko konkurenca www.peoplestring.com/ kot je
PS most med vsemi najbolj obiskanimi web pagi.

Bojan Peček

Ne vem... kelko san gledo na ptc investigation je dosta nezadovoljnih memberov.
So druge strani preci bole pohvaljene.

Pa to se nemre primerjati s FB ka je vse skup preci štorasto in se vidi ka služi samo tome ka se keš obrača. Te element socializacije je samo reklema.

Ampak mogoče se da kaj zaslužiti. Probaj pa poročaj.

dupont

no obnovimo kak se tej štorijo ponavadi odvijajo

sporočilo številka 1:
pozdravljeni, po naključji odkrijen stran kera ti plača lenobo. dobro ges san lenoba se včlanin in čez dva mesca že dobin prvo penzijo za lenobo! celih 5 eur za dvej kili spema na računalniki.

sporočilo številka 2, po negativnih replikah:
nišče vas ne sili v manjost samo če pa ne vejte na tej način služiti van pa nejsan ges krijf! ges san zadovolen ker me plačajo pa me boli rit za vas če van to ne paše.

zaj pa tu mene zanima naslenje
- zakoj relameraš če na konci vse skuper zamotaš v nekšo regresijo?
- zakoj pijšeš s tonon kak če je življenje idila kak pri smrkcaj?
- zakoj noben ne pokaže bančnoga izpiska pa ka vidimo što je nakazo tej keš?
- zakoj skous navajate drujge države kak najbole zgleden primer? poznaš razmere? si biu v ameriki pa služo na tej račun? si že kdaj uspel ameriko razbirati med vrsticami? znaš ka se v ameriki bullshit odavle isto dobro kak pri nas - v ameriki te pač mamijo s služenjem z oglasi, pri nas pa se človik vozi v mercedesi in prodaja door-to-door uvožene kitajske električen adaptere pod pretvezo ka tou dejansko prišpara energijo? se pravi folk je skrajno naiven. zakoj si naiven tudi ti?

fala za odgovore

Hvala ČINČ za izčrpen in premišljen odgovor na temo, ki govori o novosti na področju socialnih omrežij.
Torej ponavljam tema govori o novosti in predstavil sem nekatere prednosti, ki jih do sedaj ni bilo pri znanih omrežjih. Ne ponuja se potuha za lenobo saj bi to pomenilo da je danes večina ljudi lenih in zaspano prebija ostanek svojega življenja na Facebooku ipd.
Ne.Danes je to del dneva in žal sekindarni če ne primarni način druženja ZATO pravim da PeopleString mogoče le ni slaba izbira saj ti za ta čas povrne nekaj denarja, ki se k njim steče od oglaševanja, ki si mu tudi TI povsod izpostavljen in nikoli plačan za bežno pozornost.
Lp
www.peoplestring.com/

turistka

peoplebond...... ne prodajaj bučk!
Točno tak kak je @dupont napiso,.... najprej podajte svoje mnenje... v bistvi pa si iščeš enoga ka se s tebof strinja, ka te ti lejko dale odavleš ccccccc.
nihšče je še nej brez dela kaj velkoga zaslužil 

sobotašinfo.com

@peoplebond:
Jes san na FB-ji isključno zaradi pičk. Gda de jih več na tistoj tvojoj strani, mi pa javi.
Fala

tut tu jih najdeš,brezskrbi!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet