FACEBOOK POMOČ IN ZASLUŽEK
zANIMA ME IN sicer če greš na facebook in daš ti neki oglas ali pomeni to da moraš ti plačati in kaj pomenit tam cena na klik da potem ti dobivaš nakazaila od klikov in tako služiš?
Kako pa ustvariš profil da objaviš neko stvar in osebe klikajo VŠEČ MI JE KER TO NE VEM NAREDITI.
Skratka zanimam me o zaslužku s kliki preko faceboboka in drugega portala preko interneta hvala
Komentarji
ha ha stvarno si izviren. ti daš oglas zašenki te pa za saki klik na oglas tebi trgajo fkraj.
nej rejsan tou glej facebbok piše ka plačaš 40 evra, resno rabim ta nasvet pa ne me spet kritizirati
ali ti veš stran kje se lahko služi preko interneta s kliki baje nekje super
Nevem če glih lahko na FB služiš,pol bi bili vsi milijonarji.Drugače pa FB najbolj zasluži z oglasi drugih,zato ker je ogromno ljudi na FBju.Pazi pa se da ne gre za kak kriminal,ti njim daš nevem kake podatke,oni pa te oberejo.Poišči kake forume o tem,pa boš videl.
Delfin,tega je ogromno,sam nevem kolk je preverjeno.Mal v googlu napiši služenje z internetom,ter forumi na to temo.Težko je dobit pravična podjetja,ki bi ti plačevali.Jaz sem enkrat slučajno zasledil en forum,kjer je pisalo,da ti pošiljajo maile in linke in baje za vsak mail in ko pol klikneš na link,naj bi ti plačali 0,001 evro,zdaj pa si izračunaj kolk je 1000 mailov je 1 evro,10000 pa 10 evrov,pa kolk časa ti to vzame,pa kolk denarja bi zaslužil v redni službi.Moraš pa se tud pazit prevarantov in to tud slovenski,nekateri celo svoje znanje prodajajo,npr. najprej tebi za 100 evrov in pol ti moraš to znanje naprej prodajat,a od vsakega prodajanja znanja ti ostane 50 evrov in da moraš ostale naučit,če hočeš služit,kot piramidni sistem.Karkoli boš našel bodi zelo pozoren,raje 4 ure brskaj po netu preden komu zaupaš svoje bančne račune,podatke,davčno.
idi rajši snejg kidat babican na dvorišče,nej pa nekše internetne zaslužek(še nigdar nej nika s toga bilau pa tude nigdar nede)
1411, res je.
Delfin alias trava kera si na ton forumo ze prenekatero zgago skuhala predlagan ti ka počakaš sneg in ga ideš kidat za evro na uro.
Cvetka Cigut Vaneča poznamo de trava alias delfin
promašaj, kavboj66.
1411...ja delfin bi tud lahko objavil oglas:kidam sneg,4 evre na uro...
Drugače pa je res vprašanje če to res obstaja,ker če bi obstajalo,bi bilo malo brezposelnih,pa ogromno bogatihMogoče je to potovalo kot telefon in vsi vemo kaj pride po telefonu čist en drug stavek.Vem da je blo,da si bil ene vrste kot anketiranec.Poslali so ti 10 reklamnih mailov,pogledal si,in pol dodajal:kaj ti je všeč,kaj bi spremenil,kaj je odveč,....Drugače pa se zdaj lahko,ampak bolj slabo,zasluži z anketiranjem kot so plusplet,pošiljaljo ti ankete in če si izžreban dobiš lahko 40 evrov,1 krat na leto pa imajo žrebanje za 300 evrov.Pa tudi se ne da s tem živet...Pa tud mislim,da bi prej na stavah zaslužil kot pa linke pa strani klikal.pogledaš stavno listo,prebrskaš po celem svetu v vseh jezikih,kateri igralec je bolan,poškodovan,nebo igral in staviš,ter upaš da bodo tvoji favoriti zmagali... :D:D:D:D
Mislim, da je to tisto, kjer ti potem pošljejo neka navodila za ene igre na srečo. Tak sem slišala.
zANIMA ME IN sicer če greš na facebook in daš ti neki oglas ali pomeni to da moraš ti plačati in kaj pomenit tam cena na klik da potem ti dobivaš nakazaila od klikov in tako služiš?
Kako pa ustvariš profil da objaviš neko stvar in osebe klikajo VŠEČ MI JE KER TO NE VEM NAREDITI.
Skratka zanimam me o zaslužku s kliki preko faceboboka in drugega portala preko interneta hvala