Explorer 8

|

Imam problem, keroga ne ven rejšiti. Naložen imam explorer 8 do nedavnego san imel explorer 7 in tan je bilou v menuji opcija "izvorna koda" ka si lejko kaj dodau. In na svoji strani na interneti sem si dodau  countdawn-clock ka mi je odštejvalo dneve in ure do novoga leta. Zdaj bi pa želel tou izbrisati. A problem je v ton ka v exploreri 8 nega v meniji opcije "izvorna koda" ampak je " Ogled izvorne kode" in ¨tü nemreš nika vö brisati ali dodati, samo vijdiš listing in shraniš ga lejko. In kak zaj prijti v izvorno kodo ka bi izbriso tisto vöro? Ne najden načijna. Lepo prosim če mi keri pomaga.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Profile picture for user spidi55 R L

Imam problem, keroga ne ven rejšiti. Naložen imam explorer 8 do nedavnego san imel explorer 7 in tan je bilou v menuji opcija "izvorna koda" ka si lejko kaj dodau. In na svoji strani na interneti sem si dodau  countdawn-clock ka mi je odštejvalo dneve in ure do novoga leta. Zdaj bi pa želel tou izbrisati. A problem je v ton ka v exploreri 8 nega v meniji opcije "izvorna koda" ampak je " Ogled izvorne kode" in ¨tü nemreš nika vö brisati ali dodati, samo vijdiš listing in shraniš ga lejko. In kak zaj prijti v izvorno kodo ka bi izbriso tisto vöro? Ne najden načijna. Lepo prosim če mi keri pomaga.

lendavcan

Zakaj enostavno ne uporabiš kakšen program za izdelavo spletnih strani? Odpreš spletno stran (npr Microsoft Expression, Frontpage ali Dreamweaver) enostavno označiš in klikneš delete. Shraniš in uploadaš nazaj na strežnik.

Pa še z kodo se ti ni potrebno zafrkavati...

Popaj

dvomim, ka is lejko izvorno kodo aktivne strani s servera direkt popravlo... Brez FTP downloada originane strani, loklanih popravkov, FTP uploada popravjene strani nazaj na server? Vse to ti ponujajo orodja, ki jih je omenil lendavcan.

Ali ti gučiš o lokalni strani, ka jo odprejš kak fajl? To lejko popravljašz navadnim tekst editorom

seblogger

Se strinjam s predhodnjima postoma. Kak si te lejko spreminjo spletno stran (kodo) z Exploreron?

Profile picture for user spidi55 R L

Ja kak san dodau? Probao san pa je šlo. Imam na webs.com svojo stran z rešitvami križank. ( http://spidi55.webs.com/RESITVE.htm ) No zdaj san na drüjgon računalniki de ma explorer 7 izbriso iz izvorne kode listing za countdawn.-uro. Torej ide v exploreri 7, takoj pa v osmici lejko samo gledaš izvorno kodo pa me je zanijmalo in če se kak da. Ja stran na internetu san pa napravo v widowsaj in jo ta naložo.Z programi za internetne strani  pa nažalost še nejsan delo.
Hvala vseeno za odgovore.

lendavcan

Potem si verjetno pravkar ugotovil da imajo eno izjemno veliko ranljivost na strežniku :D če se da kar tako urejat :D

Čeprav malo verjetno ...

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet