Epson servis

|

Zdravo,

Man multifunkcijsko napravo za popraviti. Ena barva mi enostavno ne dela dobro in čistilne trike kere san najšo na nete san že vse sprobo.
Kuplena je bila v BTC Ljubljana.
Bi se dalo tou ge pri nas poglednote?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Bojan Peček

Zdravo,

Man multifunkcijsko napravo za popraviti. Ena barva mi enostavno ne dela dobro in čistilne trike kere san najšo na nete san že vse sprobo.
Kuplena je bila v BTC Ljubljana.
Bi se dalo tou ge pri nas poglednote?

ta ga vrže pa drugoga kupi!
saj pa printere so gnes den šenke, če računaš ka pouleg dobiš nove kartuše, štere so orginal in vredne isto kak nov printer.

Marko Kepe

telko v info - kartuse pri novom nejso polne... tak ka nejso isto vredne kak printer :)
Drugace pa ja... vsak servis te pride vec kot nova naprava...

Bojan Peček

Ja znan ka je nej poceni in san sposoben preceniti, če se odločin za servis ali pač nej.
Samo me zanima kama se naj obrnen.

Serif, 100€ je minimalna cena za multifunkcijsko napravo in to je meni glij nej šenki.

multifunkcionalno napravo dobiš že za 50 evrov, neje epson je pa canon. tak za info

Abbey Dawn

ekola, tu maš <a href="http://www.mimovrste.com/artikel/2830083428/vecfunkcijska-naprava-canon-pixma-mp250"target=_blank>Canona</a> za 46,85 €
in <a href="http://www.mimovrste.com/artikel/2830085127/vecfunkcijska-naprava-epson-stylus-sx115"target=_blank>EPSONA</a> za 49,00 €

s ten ne apelejran na mimovrste, lejko ti pa poven ka so cejne tudi drugod podobne. nikak se ti ne splača popravlati multifunkcijske naprave, tudi če si zanjo dal 100 €. Za okoli 50 ali 60 €, kelko de te stepo servis, dobiš že zelo dobro multifunkcijsko napravo z introductory (1/2) kartušami.

Abbey Dawn

Jap, pa še ceneje je. Na mimovrstaj se splača edijno če si VIP, ka ne plačaš dostave. Okoli garancije je pa nej nekšen problem. V glavnon neseš na pooblaščeni servis v MS. HP ma 2 v MS, eden je pri Ljudski univerzi poleg Snoopy-ja pa uni zriktajo naprej. Nej trbej na mimovrste pošilate, razen če nega pooblaščenoga servisa okoli.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet