Dzabest paket
Kdaj je po vašem mnenju najboljše vključit džabest paket?
Namreč prebral sem, da ga gre "vključit" preko poslanega sporočila na 1918 in paket ti začne veljat z naslednjim dnem? Tako da je pol najboljše, da ga vključiš zadnjega v mesecu ali prvega? Namreč zanima me kako je potem z naročnino? A če ga vključim zadnji dan v mesecu in pol začne veljat naslednji dan (se pravi prvega v mesecu) potem za tisti mesec plačam samo 15€ in to je to (nebo se več upoštevala preostala naročnina)?
Ker če bi ga recimo danes "vključo" pol bi za ta mesec plačal tako naročnino in klice do jutrišnjega datuma kakor tudi 15€ džabest paketa?
No naj mi kdo razloži kako je s tem? Nebi rad pa šel bv gnjavit na mobitel pa spraševat kako pa kaj pa te fore.
Komentarji
Vseeno je kda si vključiš. Nedo te okrog prinesli, ka bi mogel plačati preveč. Če si paket vključiš gnes, boš septembra dobo položnco, na kateri do obračunani klici za avgust do današnjega dneva po toj naročnini kak jo maš zdaj, od jutri dale pa ti obračunajo džabest ampak samo za teh nekaj dni do konca avgusta (nej celih 15 evrov). Poleg toga pa boš mel še 15 evrov za tekoči mesec, torej september. Oktobra pa te normalno plačaš samo 15 evrov, če ne prekoračiš seveda.
Hm, kelko se jes spomnin, san mejla na računi za tisti mejsec, v keron san si vklopila džabest, obračunani obe naročnini, se pravi staro naročnino plus še naročnino za džabest. Zdi se mi, ka je bijla stara naročnina obračunana do tistega dneva menjave paketa, te pa še celotna naročnina za džabest. Jes san to napravila negi konec meseca, in je bil račun te kar velki. Tak ka mijslin ka je nej tak, kak je Taša pravla. Sicer računa neman pred sebof, ka bi ga vijdla, ali san vseeno skoraj ziher. Daj pozanijmaj se rajši na mobiteli, ka ne boš presenečeni septembra, kak san jes bijla.
Taša ma prav!
vaček pa 041 700 700
primeni je blo isto kak pri Piki.
ja saj je pri vsakon isto, tou je zaradi poračuna.....stara naročnina+nova naročnina in pač vse storitve ka si jih mel/a v staron paketi.
zaračunajo ti količijno, tou je ponavadi v tretjon stolpci. či si 20. prešalto ta, ti zaračunajo klice + naročnino za tistih prvih 20 dni in 10 dni itak paketa.
či bi si sami položnice plačuvali bi vidli na razčlenjenon računi kak zgledajo storitve. nej palamuditi ka se bojite ka de vas štoj natejgno ...
ja, samo teh 10 dni itak paketa je nej pavšalno samo za 10 dni, ampak celotna naročnina. ka de jasno :)
neven zakoj so eni tak čudne??? idejo za vikend v pa se napigejo do daske, znakadijo in za tou zapravijo najmenje 50€ in če tou napravijo dvakrat tedensko je 100€ in 4krat mesečno je tou 400€ in ka majo od toga dosta glij nej.....
za telefon je pa težko date 15€ na mesec????? te ga naj nemajo. saj pa smao tak tude nemrejo zračunate neven kelko.....
Kdaj je po vašem mnenju najboljše vključit džabest paket?
Namreč prebral sem, da ga gre "vključit" preko poslanega sporočila na 1918 in paket ti začne veljat z naslednjim dnem? Tako da je pol najboljše, da ga vključiš zadnjega v mesecu ali prvega? Namreč zanima me kako je potem z naročnino? A če ga vključim zadnji dan v mesecu in pol začne veljat naslednji dan (se pravi prvega v mesecu) potem za tisti mesec plačam samo 15€ in to je to (nebo se več upoštevala preostala naročnina)?
Ker če bi ga recimo danes "vključo" pol bi za ta mesec plačal tako naročnino in klice do jutrišnjega datuma kakor tudi 15€ džabest paketa?
No naj mi kdo razloži kako je s tem? Nebi rad pa šel bv gnjavit na mobitel pa spraševat kako pa kaj pa te fore.