Doma vzgojen paradižnik ,teža 712 gramov.Ste vzgojili težjega?
V našem vrtu je letos vzgojen med obilico paradižnikov tudi takišen z težo 712 gramov, je samo eden najtežjih ki so dozoreli v tem času.Vzgojen je na biološki način tako kot tudi vsa ostala zelenjava iz našega vrta.Izzivam vas da me z vašim paradižnikom ki je morda debelejši in težji prepričate da ni moj naj.
Kot dokazilo vam ponujam slike tega orjaka.
Komentarji
faaaaaaaaaj respect ej! :) Ziher ga bo užitek pojesti!
Svaka čast!!! Če še lejko, dodaj eno sliko na keri je paradajz pa npr. kakša bilica ali žarnica ali bilo kaj, ge se vijdi razlika v velikosti.
Priporočan paradižnikovo šalato s feta siron, lukon, ribice (rio mare), kumarce, papriko, pa še kaj :)))
Naj van tekne...če ste ga še nej pospravli.
Dodam tudi primerjavo z jajcem.V kratkem pa ga bomo zmazali hvala za nasvete.
Oooo.. Nouro. Ka ge še medijte? :))
evo nas 900-gramski... sorta persimmon (kaki), tako na zunaj kot tudi na znotraj mu je res podoben, precej drugacno meso kot ponavadi, bolj gosto, kremasto.
in pa veliko majhnih zelo sladkih cesnjevcev - snow white in sweetie
V našem vrtu je letos vzgojen med obilico paradižnikov tudi takišen z težo 712 gramov, je samo eden najtežjih ki so dozoreli v tem času.Vzgojen je na biološki način tako kot tudi vsa ostala zelenjava iz našega vrta.Izzivam vas da me z vašim paradižnikom ki je morda debelejši in težji prepričate da ni moj naj.
Kot dokazilo vam ponujam slike tega orjaka.