Doma vzgojen paradižnik ,teža 712 gramov.Ste vzgojili težjega?

|

V našem vrtu je letos  vzgojen med obilico paradižnikov tudi takišen z težo 712 gramov, je samo eden najtežjih ki so dozoreli  v tem času.Vzgojen je na biološki način tako kot tudi vsa ostala zelenjava iz našega vrta.Izzivam vas da me z vašim paradižnikom ki je morda  debelejši in težji  prepričate da ni moj naj.
Kot dokazilo vam ponujam slike tega orjaka.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
čriček

V našem vrtu je letos  vzgojen med obilico paradižnikov tudi takišen z težo 712 gramov, je samo eden najtežjih ki so dozoreli  v tem času.Vzgojen je na biološki način tako kot tudi vsa ostala zelenjava iz našega vrta.Izzivam vas da me z vašim paradižnikom ki je morda  debelejši in težji  prepričate da ni moj naj.
Kot dokazilo vam ponujam slike tega orjaka.

igica

Svaka čast!!! Če še lejko, dodaj eno sliko na keri je paradajz pa npr. kakša bilica ali žarnica ali bilo kaj, ge se vijdi razlika v velikosti.
Priporočan paradižnikovo šalato s feta siron, lukon, ribice (rio mare), kumarce, papriko, pa še kaj :)))
Naj van tekne...če ste ga še nej pospravli.

čriček

Dodam tudi primerjavo z jajcem.V kratkem pa ga bomo zmazali hvala za nasvete.

igica

Oooo.. Nouro.  Ka ge še medijte? :))

evo nas 900-gramski... sorta persimmon (kaki), tako na zunaj kot tudi na znotraj mu je res podoben, precej drugacno meso kot ponavadi, bolj gosto, kremasto.

in pa veliko majhnih zelo sladkih cesnjevcev - snow white in sweetie

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet