Dojenček umrl zaradi podhranjenosti
V Novem mestu je zaradi podhranjenosti umrl 10 mesečni dojenček. Tehtal naj bi samo 3,5 kilogramov!! Menda naj za njega niti nebi imeli zdravstvene kartice!
24ur.com/novice/crna-kronika/10-mesecni-otrok-umrl-zaradi-podhranjenosti.html
Kaj narediti s takimi starši? Menda imajo doma še več otrok. Če so tako ravnali z enim, potem najverjetneje tudi z ostalimi kaj bolje ne. Kakšno kazen si zaslužijo? Kar kocine mi grejo pokonci ... :((
Komentarji
daj ne motaj, ka je meu ditet mrou zavolo zastruplene krvij, nej pa zavolo podhranjenoste. nemrejo bite sigdar krive starejše
Tüj če je kriva zastruplena krf, je nej normalno ka ma 10 mesečni otrok samo 3.5kg, taka sebeborszag, tij ne motaj.
Nekaj časa nazaj se je gučalo ka se takšne stvari dogajajo tudi na Pušče. Otrok se narodi doma, ga ne dajo v register, če preživi preživi, če nej pa ga zakopajo zadaj na dvorišče što bi znal ka je resan... sicer pa, če je te otrok mro zaradi podhranjenosti morejo pristojni organi odvzeti preostalo deco, jih dati v posvojitev, starše pa v zapor gredice obdelavat.
Nenormalno je, da starši dojenčka prehranjujejo po vegansko. Take bi blo treba spravit v norišnico. Če so že sami taka teleta, da se tako, totalno nezdravo hranijo, bi pa morali vedet, da je taka prehrana popolnoma neustrezna za dojenčka. Saj ni čudno, če je imel le 3,5 kg in je dobil zastrupitev ali kar že.
vegansko ali nevegansko, otrok star 10 mesecev ne more tehtati samo in zgolj 3,5kg!! Tako shujšati ni mogel v parih dneh, ne vem zakaj ga niso peljali k doktorju že prej? Jaz pretežno v tem vidim odgovornost staršev. V tem primeru celo ne moremo odsojati socialnih služb, veljajo za odgovorno in zgledno družino.
Svašta, kar se dogaja. Kar ne morem verjeti, da tu, okoli nas, živijo takšni ljudje. Pa ne samo cigani, tudi pri drugih se najbrž to dogaja. Dovolj velike kazni za takšno dejanje ni!!!
V Novem mestu je zaradi podhranjenosti umrl 10 mesečni dojenček. Tehtal naj bi samo 3,5 kilogramov!! Menda naj za njega niti nebi imeli zdravstvene kartice!
24ur.com/novice/crna-kronika/10-mesecni-otrok-umrl-zaradi-podhranjenosti.html
Kaj narediti s takimi starši? Menda imajo doma še več otrok. Če so tako ravnali z enim, potem najverjetneje tudi z ostalimi kaj bolje ne. Kakšno kazen si zaslužijo? Kar kocine mi grejo pokonci ... :((