Dobri in poceni zidarji za gradnjo hiš in malih objektov

|

Zanima me, če kdo lahko priporoča kakšnega dobrega zidarja, ki ima normalne cene

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
blbl

Dengrad; rajbar denis

Ooo

Zalig bistrica, ali duric, bodonci

jupi

najdi si ednoga privat šteri je nej tresnot na pejneze,pa nekaj kolegov pa de te najceneje prišlo

[email protected]

Kje naj najdem katerega majstra še, če so pa vsi zasedeni ?
So pa 2 okni obzidali delavci od vodovodarja ˝naši to napravijo...˝ Tako je zdaj zgoraj pod stropom reška, najbolj vidna od zunaj. Merilci so se vsi zagledali v te dve okni, drugi pa komentirali ali smo tudi to sami delali. Prokleti šušmarji, katera dva sta odnesla 2100 €, delala le nekaj od spiska, se sporekla in z zadnjimi 600€ odšla. Eden se ponujal še dalje. Zdaj se naj javi nekdo, da izštema kar ne morem, boljšega fleksa ali bormašine ne bom kupoval, naj pride, prosim eden, in me reši preklade. Le 12 cm globine je potrebno.

Pepsi

Takšnih več ni, tako so mi povedali. ˝Veliki˝ mojstri so zasedeni daleč vnaprej. Šušmarji so v pokoju ali pokojni. Mladina noče delati drugega kot zreti za dobrimi zaslužki v tujini in žuriranji že v četrtek, ko se zmantrani vrnejo... Kje so pa ti poštenjaki kateri morajo delati za majhen denar pri zasebnikih, se sprašujem. Kaj je z njimi, delajo res za majhno plačo? Zakaj ne gredo v soboto, če so res tako slabo plačani, zakaj jih ne moremo pritegniti niti za izolacijo 2 kvadratov vetrolova in še malo zidanja. Prokleta banda nemarna, kriči ženska vsak dan, enkrat jim tudi jaz isto povem.

dd

Gradbenistvo Bencak, Bakovci
Delajo kak trbej pa se cene so normalne.

gost123

Tudi ge se strinjan z Gradbeništvom Bencak iz bakovec. So pravi mojstri.

Anton Novak

Rabim mojstra za notranji omet pomožnosti strojni

božidar

Potrebujem zidano ograjo okoli hiše cirka 80 tekočih metrov

Zidar

Kaj si napravo

FRANC ČERNE

Spoštovani potrebujem zidarja za izdelavo prizidka k stanovanjski hiši v izmeri cca 4x 5 m

Kontakt na : 041 791 607

FRANC ČERNE

Sem že oddal svoj komentar

jason leslie

Hi everyone, it so nice to know that there are still real spell caster out there, just when i thought my chance of wining the lottery is gone then Dr Donald Showed up, i am a 67 years old woman and i spent 15 of my good years playing the lottery hoping i would win, i worked as a nurse but couldn't save enough so i thought lottery wining could be another shortcut to successes, i invested all my time my money and i became broke, at a point i was devastated and almost gave up in life till i met a man called Dr Donald, i met him trough online and i was actually scared cause i have never done a thing like that before, but i decided to give it a try, i did all he asked of me still doubting his capability, after all he gave me a winning numbers to play which i did and to my greatest surprise i won, it was all like a dream to me but was real so i promise to share his good work so others can also reach out to him for help, trust me he is the best i advice you to try him and i promise you won't be disappointed.
here is his Email below:

Email: [email protected]
Whatsapp: +1(251)397-5966

Sara Vino

Spyweb Cyber is a cryptocurrency recovery company with a credible reputation, I wasn’t fond of their service until I was introduced to them by my colleague at work after I lost access to my crypto wallet. I’m really glad I came across such a wonderful team who has helped me recover my $788,000 worth of Bitcoins within 72 hours. I’m grateful for their trustworthy and experienced team who took their time to deliver top-notch service. Are you looking to recover your cryptos? Spyweb Cyber is the answer to your problems.
Reach them via E-mail: SPYWEB@CYBERDUDE(.)COM
CONTACT@SPYWEB(.)TECH
TELEGRAM: @SPYWEBCYBER

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet