Dipo in stopnice
Po stopnicaj mus gor in po drugi strani dol v ostale prostore ???
Komentarji
Kaj menite o trgovini Dipo in o strmih stopnicah ???
To s tejmi stubami so rejsan malo čudno napravile. Trgovina ma kakšno dvigalo? Ali kak lejko nešče ka je na vožičke prijde v zgornje prostore?
Trgovina s svojo zasnovo in ponudbo jasno kaže kaj si mislijo o nas. Upam da nimajo prav in bodo to začutili s slabo prodajo.
Mislim, da je v MS zadosti konkurečnih trgovin s pohištvom, tako da "Ko voli, nek izvoli."
Osebnega dvigala nega je pa verjetno samo tovorno in nam nikaj ne pomaga.Pa nej je vse tak pocejni kak so reklamejrali.
Meni so te stube tude malo mimo.. Ali ok.. mladi san, bon preživo..
Problem nastane kda kakšna starejša ali invalidna oseba pride v to bauto... Ne ven kak so jin to sploh dovolile odprete, zato ker kelko je meni znano (nebon 100% trdil..) morejo vse trgovine meti omogočen dostop za vse ljudi (predvsem mišljeno za invalide).
Druga stvar kera me je mogoče malo "zmotila" so cene kuhinj..
Na stene za razstavleno kuhno je ena cena in slika kuhne kera vela za postavitev na sliki. Dejanska cena kuhne kera je razstavlena pa je v hladilnikih, in kda san tiste cene vido me pa skoron obrnolo..
Saj nič narobe, malo zavajujoče na prvi pogled kvečjemu..
Osebje je "zaenkrat" vredu in prijazno. Se vsi lepo pozdravijo in tudi brez problema odgovorijo na vprašanja. Kaj bo pa čez čas bomo pa vidli..
Drugih pripomb zaenkrat neman ka san kar hitro skoz šibal.
te stopnice so problem, za tiste kere težje hodijo, ali sploh ne hodijo, mi gre pa na živce tudi to, da morem res čez celo trgovino da pridem do blagajne- ali izhoda!
KRT, kere bunte v ms pa so konkurenčne? Lesnina, pa še kaj mamo?
jaz sem prejšnji teden kupil kuhinjo in sedežnod v dipotu. mama je šladvigalom gor. imajo ga na drugi strani. Moram povedati , da sem zelo poceni kupil, ker je bila ista ampak res ista v lesnini za 500€ dražja.
ps: lušne prodajalke imajo : )
@marko111 kje natančno na drugi strani?
tam kjer so tepihi lp
Torej itak moreš po stopnicah gor, pa po drugi strani nazaj dol, da prideš do lifta in lahko greš nazaj gor.. Zmaga..
Ok edino če greš pri blagajnah not.. Bi pa vseeno lahko imeli vsaj kako tablo, smerokaz, kje je dvigalo, razen če sem ga spregledal..
Po stopnicaj mus gor in po drugi strani dol v ostale prostore ???