Denarna pomoč

|

Što je te bak ka prosi 170,000 gezero € ?Meni so tüj operejrali srce pa mi nej trbelo plačati .Za koj sobotainfo ne brijše takše blesave oglase ?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
:)

tau sta oviva dva iz Vaneče pa pač probata ne vse načine malo narod okoli prineste :D vej pa tau včasek videš ka eden piše ka ma 3 leta oš no 3x 1 razred san mislo haha ali ovače pa saka njemi čast 170 čukov prose pa še do postojne se pripela hehe more me vrag zete majke mi ....sobotainfo mislim ka trbej zblokirate te ip-je nej samo zbrisate oglasa :)

ocean

Hitro pomagajte mi finančno. Če je možno lepo prosim mi prinesite denar. Potreboval bi za operacijo srca lepo prosim pomagajte mi.
Potreboval bi 170.000 evrov če je kdo pripravljen darovati vsaj nekaj mu bom iskreno hvaležen.
Resno pomagajte mi lepo prosim vse
JE MORDA KDO KI BI MI DAROVAL TER MI FINANČNO POMOGAL ISKRENO IZ SRCA IN MI DAROVAL ZA OPERACIJO SRCA 170.000 EVROV. LEPO PROSIM. ČE SE DALO TA ZNESEK DOBITI. ZAGOTOVO VSAKI EVRO PRIDE PRAV IN VAM ZANJ BOM ISKRENO IZ SRCA HVALEŽEN.

LEPO PROSIM IN ČE JE MOŽNO TUDI DA VAM PRIDEM DO POL POTI KOT JE PRIMER POSTOJNA DA TOREJ TISTI KI JE PRIPRAVLJEN DAROVATI DA BI MI DAROVAL DA BI PRIŠEL DO POSTOJNE.
ZNESEK 170-000 EVROV JE OGROMEN ZNESEK, DA PA ODLAŠAMO JE SAMO ŠE SLABŠE OZIROMA MENI JE ZELO INTERES DA SE OPRAVI ČIMPREJ TA OPRACIJA SRCA, KER ZAGOTOVO ZA GRE ZA ŽIVLJENJE. ZAGOTOVO SE NAJDEJO ZELO DOBRI LJUDJE KI BODO POMAGALI.
RES PA SAM FINAČNO DA BI PRIŠEL DO VAS BO TO MALO ZELO TEŽKO.
AMPAK PROSIM POGAJTE MI ISKRENO PROSIM KO TO PIŠEM IMAM SLOZE V OČEH IN BOLEČINO V SRCU KER MORAM PROSITI LJUDI ZA POMOČ. ŠE NOBEN PA MI NI ŠE POMAGAL FINANČNO. ZATO LEPO LEPO PROSIM POMAGAJTE MI !!!
Iščem po celi Sloveniji finančno pomoč. Sem zelo hudo bolan. Sem hudo bolni srčni bolnik.. Moral bi iti na operacijo srca nujno ampak bi me stalo 170.000 evrov.
Pokličite me in mi prosim pomagajte.
Človek brez vsega težko živi. Pomagajte mi pomagajte mi pomagajte mi..... 040759872 marko170

Sedaj pa zahtevan jaz od tega gospoda da se Tima dvema iz Vaneča lepo opraviči glede tega ka tu prek sobotainfo piše ka to njiva ne prosita oziroma to prosi nekdo drug ne pa teva dva iz Vaneča.Če se to ne bo nehalo pisati da to nista njiva.Sedaj sem se pa tudi jaz v njiva nem imenu obrnila na sobotainfo in so mi nazaj napisali da bodo to oni sedaj našli ven kdo to piše glede tega denarja oziroma te operacije in potem de se vedelo če sta to ta dva iz Vaneča ali pa kdo drug pa če do se tu prek sobotainfo lahko potem pisali neresnični komentarji. Sedaj pa samo zahtevam od tega gospoda da lepo napiše njihovo tel. če jo ve in pote mo videli če je to njihova tel: ali pa od nekoga drugega.

darkkaka

jaz mislim, da bi morali zadevo malo raziskati in tomi človeki povedati ka naj henja, ker je rejsan že moteči in meče slabo luč na tiste, ka pa mogoče rejstan nujno nucajo.

mettem

Jaz vsak dan pogledam oglase in ta oglas tudi meni ide na živce. pa če ta oseba to bere, te njej je lejko jasno ka 170.000 nebo dobila od bralcev sobotainfo. Niti nebo naškrabala skupaj tak velki znesek, če se že kdo najde, da stisne kakšnih 5 eur. To je obupen primer. Je zelo moteč oglas, ravo tako kot posojilodajalski.

obrazložitev

Sobotainfo prosim da obrazloži da uporabnika ocean in marko170 nista istiva uporabnika. V tem primeru gre za dva različniva uporabnika.

Gost

Sedaj pa resno zahtevam od soboteinfo da to razčisti glede tega ka se tu prek njih piše glede te pomoči.Da to nista istive osebi ocean in marko170 ker gre tu za dva različna uporabnika.Sedaj pa tudi zahtevan od soboteinfo da se tu prek sobeteinfo napiše da to nista isti ve osebi in da sta to dve različni osebi ocean je ena oseba in marko170 je druga oseba. Lepo prosim.

Lajčimen

skupno mata samo iq...

Ne nüca prijti do Postojne lejko dobij po glavej v Soboti tüdi .

Gost

Što be naj dobo po glave v Sobote mark170 ali pa kdo druk.

:-)

Mater se na morge se morem iz toga smijate jaoo no ocean ti ka si tak cedna bar priimek bi si spremenila ali je nakljucje da se ti izdajas za samanto kovac on pa marko kovac ??? No vrvlem ka tau vse tvoje maslo ka brat bil nekda cednejsi edino ce ti ze gratalo ka si ga obrnila haha no en lep pozdrav iz Makarske :-)

kareden

Vij vsi pametnjakoviči; ka ste mogoče probali zvate na številko od marko170 ? In ?

mi-smo

Znaš što je tau-tau je tej oziroma sta tistiva, ka je sobota.info pred čason objavo prispevek "STAUPIMO SKUPER", ka beja nemata za hrano..... Sobota.info svaka čast-ste eni izmed mnogih, ka sta jiva Cvetka in Uroš "nategnila".

mi-smo

Znaš što je tau-tau je tej oziroma sta tistiva, ka je sobota.info pred čason objavo prispevek "STAUPIMO SKUPER", ka baje nemata za hrano..... Sobota.info svaka čast-ste eni izmed mnogih, ka sta jiva Cvetka in Uroš "nategnila".

Gost

Kako pa ti to veš ka sta to tistiva dva ka si mogoče klical na to številko ali kako drugače veš zato bi te pa prosila če bi mi znal ogovoriti ker sem v dvomih da bi to bila tistiva dva kot si ti tu napisal zato se pa pazi za te reči ka te lahko njiva za zo tožita in potem nevem kako bo da boš mogel to dokazati na sodišču ker se lepo računalnik zabeleži samo toliko da te opozorim na te besede katere si tu napisal in naj ti potem ne bo žal tistega denarja katerega boš potem resnično mogel dati tema dvema in boš potem videl kdo je koga nategnil pa še vse ostalo bo prišlo ven samo toliko da ti potem resnično ne bo žal ta tu prek pišeš neresnične komentarje najprej bi se prepričal in bi potem pisal lažnive komentarje na teva dva.

mi-smo

ja vrejde Cvetka!!!

Pa kelko nickov bos se zamenjala Cvetkica??

Lajčimen

Debela tij lejko 1000 nickov maš, če se te pa včasi gor prijde ka si polpismena. :D

Gost

Nekak je par polpismeni ali ti si pa ne pismeni te je lejko v rit sram svinja svinska pa lejko prideš pa kaj naštimaš kot si že ti svina svinska zaražena.

mi-smo

halooo-ne se razburjat, to škodi srcu.... Lepo počasi, saj bo v nasprotnem primeru zdravljenje namesto 170.000€ stalo 200.000€. SVAŠTA!!!

Gost

Ka zdaj se je sobotainfo že pozanimala če ide tu za nateg ali ne.Ka če ide za nateg trebej dati na policijo kazensko ovadbo zaradi goljufije zavajanja naroda.

Tak je se strinjan stebov meni sta se tude na zacetke zasmilila in san scel pomagati ali kda san zvedo sto pa ka je san si hitro premislo no pa se tau njiva ne nucata cot pa druge stvari samo kes bi mela hihi

Vijdite lidje ka pri obema oglasoma za fektanje pejnez sta tel. številki enakivi ,ka se ide za eno in isto osebo .
Dobro njemi gor nametati pa te de srce včasi dobro .Ka te sobotainfo tou sploj podpira ka da objaviti takše oglase .

pun k... toga oglasa

Sobotainfo, dajte že enauk blokejrajte tej oglase.

butec

Hja beda je to že za kakšo operacijo ov srmak nuca 170 jokerov to samo on zna haha.
Lejko bi začno v italiji prvo fehtariti te bi prej prišo do 170 jokerov

pakazaj

najbolj je smešno, da se skoz najde nekdo, ki temu nasede in donira :)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet