Delo (delo kot študent)

|

Zanima me, če je kaki posameznik, ki hodi v Avstrijo opravljat službena dela na črno ali če so kake dobre ponudbe dela v MS?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
MATEJ ŠEBJANIÄŒ

Zanima me, če je kaki posameznik, ki hodi v Avstrijo opravljat službena dela na črno ali če so kake dobre ponudbe dela v MS?

Martina Horvat

Tega ti verjetno resno nihče ne bo razlagal, da hodi nekam v Avstrijo delat na črno. Dobre ponudbe za delo ne boš dobil niti slučajno na internetu. Treba bo malo med ljudi, se s čim dokazati, izstopiti iz povprečja, pa seveda tudi kaj po dobri volji narediti.

I OWN YOUR MOM

1h vožnje iz MS je fabrika, kera ma neka veze z usnjon pa preprogami pa take fore. Naj ti povej nešče ime, ka ge neven. Plače so kelko mi je znano nad jurja. Je baje takših firm v okolici še kar nekaj, takka naj keri drujgi tudi še kaj napiše.
tinka78, molk je zlato.

MATEJ ŠEBJANIÄŒ

I-OWN-YOUR-MOM...hvala za info., je pa za Avstrijo bolj mišljeno, da bi lahko s kom hodil tja delat ki že dela tam :)

Nataša Sukič

lederfabrika je tau pred jennersdorfon. tu se ne dela na črno ampak so vsi delavce prijavlene in imajo papere. če že ščejš tu delate moreš mete nikoga v ožje familije ka dela v avstrije ka dobiš prlej papere ovak se vličej

dario prasl

saj od 1.5.2011 de enoten trg dela za EU, kar pomeni ka nede trbelo več v avstriji, nemčiji,... delovnoga dovoljenja - lejko mo konkurejrali domačinon.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet