Delo (delo kot študent)
Zanima me, če je kaki posameznik, ki hodi v Avstrijo opravljat službena dela na črno ali če so kake dobre ponudbe dela v MS?
Komentarji
Tega ti verjetno resno nihče ne bo razlagal, da hodi nekam v Avstrijo delat na črno. Dobre ponudbe za delo ne boš dobil niti slučajno na internetu. Treba bo malo med ljudi, se s čim dokazati, izstopiti iz povprečja, pa seveda tudi kaj po dobri volji narediti.
1h vožnje iz MS je fabrika, kera ma neka veze z usnjon pa preprogami pa take fore. Naj ti povej nešče ime, ka ge neven. Plače so kelko mi je znano nad jurja. Je baje takših firm v okolici še kar nekaj, takka naj keri drujgi tudi še kaj napiše.
tinka78, molk je zlato.
I-OWN-YOUR-MOM...hvala za info., je pa za Avstrijo bolj mišljeno, da bi lahko s kom hodil tja delat ki že dela tam :)
lederfabrika je tau pred jennersdorfon. tu se ne dela na črno ampak so vsi delavce prijavlene in imajo papere. če že ščejš tu delate moreš mete nikoga v ožje familije ka dela v avstrije ka dobiš prlej papere ovak se vličej
Verjetno misliš Boxmark
ja tau ja tu na goričkon je znano tude kak lederfabrika
saj od 1.5.2011 de enoten trg dela za EU, kar pomeni ka nede trbelo več v avstriji, nemčiji,... delovnoga dovoljenja - lejko mo konkurejrali domačinon.
Se zna še za kaj sličnoga? Se priporočan na OS magari.
Zanima me, če je kaki posameznik, ki hodi v Avstrijo opravljat službena dela na črno ali če so kake dobre ponudbe dela v MS?