Dejan Zavec (SLO) - Vs- Rodolfo Ezequiel Martinez (ARG)

|

Boksar Dejan Zavec je pripravljen, da v obračunu proti izzivalcu Argentincu Rodrigu Ezequielu Martinezu ubrani naslov svetovnega prvaka v velterski kategoriji po verziji IBF.
"Pripravljen sem odlično, počutim se odlično. Z mislimi sem že pri petkovem dnevu. Martinez je kvaliteten boksar, a moja prednost je fizična moč. Pripravljen sem na 12 rund, kako se bo pa razpletlo, bomo videli v petek. Vsekakor pričakujem veliko navijačev in skupaj bomo ostali na vrhu," je dejal 34-letni Ptujčan, ki mora do četrtkovega tehtanja izgubiti še približno dva kilograma.
Prenos dvoboja si danes zvečer od 21.45 naprej lahko ogledate na TVS 2.

Dejan je moj absolutni favorit  saj s svojo srčnostjo  zlomi še tako dobrega nasprotnika.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
roxio

Boksar Dejan Zavec je pripravljen, da v obračunu proti izzivalcu Argentincu Rodrigu Ezequielu Martinezu ubrani naslov svetovnega prvaka v velterski kategoriji po verziji IBF.
"Pripravljen sem odlično, počutim se odlično. Z mislimi sem že pri petkovem dnevu. Martinez je kvaliteten boksar, a moja prednost je fizična moč. Pripravljen sem na 12 rund, kako se bo pa razpletlo, bomo videli v petek. Vsekakor pričakujem veliko navijačev in skupaj bomo ostali na vrhu," je dejal 34-letni Ptujčan, ki mora do četrtkovega tehtanja izgubiti še približno dva kilograma.
Prenos dvoboja si danes zvečer od 21.45 naprej lahko ogledate na TVS 2.

Dejan je moj absolutni favorit  saj s svojo srčnostjo  zlomi še tako dobrega nasprotnika.

incognito incognito1

Zmagaaaa nad Argentincem, bolj žvečilnast je bil nasprotnik  kot sem predvideval, bravo Dejan !

Sobochanec

Dober petelinček po argentinsko. Rejden gumijasti provokator.
Spaso ga je parkrat zvonec, ka njemi je nej trbelo tivolske zemle küšüvati.

Bravo Zavec.

Roman Hozjan

Čisto mi je ušlo iz spomina, da je bil dvoboj danes, pa še včeraj sem bral intervju z Zavcem.
No, če kdo hoče vedeti kako razmišlja šampion in kaj je med drugim potrebno za zmago si ga lahko prebere v Poletu; sicer pa čestitke.
P.S.: Drugače pa, a ni fajn, da nas v teh težkih časih bodrijo vsaj naši športniki?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet