Deci rujnega

|

Pričele so se priprave na bratev, seveda brez postavitve klopotcev tudi tokrat ne bo šlo, kajti to je znanilec da v vinogradih zori grozdje ki bo v kratkem končalo v vinskih kleteh najprej kot mlado vino ali šturm, po krstu Martina pa se bo to spremenilo v zrelo vino ki bo s svojo čistostjo in žlahtnino razveselilo marsikaterega ljubitelja dobre vinske kapljice .Pri nas so bolj zastopana bela vina, se pa zadnje čase uveljavljajo tudi rdeča vina, Katera vrsta vina vam ja osebno bolj priljubljena,rdeča ali bela ?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
čriček

Pričele so se priprave na bratev, seveda brez postavitve klopotcev tudi tokrat ne bo šlo, kajti to je znanilec da v vinogradih zori grozdje ki bo v kratkem končalo v vinskih kleteh najprej kot mlado vino ali šturm, po krstu Martina pa se bo to spremenilo v zrelo vino ki bo s svojo čistostjo in žlahtnino razveselilo marsikaterega ljubitelja dobre vinske kapljice .Pri nas so bolj zastopana bela vina, se pa zadnje čase uveljavljajo tudi rdeča vina, Katera vrsta vina vam ja osebno bolj priljubljena,rdeča ali bela ?

Profile picture for user buldog Drago Balajc

Deci rumenega muškata - štajerskega ali goričkega. Primorski mi ni všeč (premalo kislin). V družbi pa chardonnay, spet iz naših krajev. Neverjetno, kako dobra vina imamo, mogoče jih (še) premalo cenimo.

Pussy Galore

tu vela odgovor za samo tistega iz grozdekov, ali pa je lahko kero drugo tude?? mam najrajši kitajsko slivovo vino :)

Nino Škalič

Good ol' Dobrovoljček iz Mercatora. :) To makedonsko čvajgo smo redno trošili v SŠ. 199 SIT je košto se mi zdi. Kvalitetno vino...hehehe.

Profile picture for user buldog Drago Balajc

Trideset let nazaj smo degustejrale Torro (uvoz iz Španije) in Grajsko črno. Preverjeno najfalejše. Po grajskon črnon si kvalitetno kozlo!

dupont

čriček vidin ka uporabljaš google page translate ker očitno ne vejš nobenoga tujoga jezika. samo pogledni kakše prevedene blesarije šteš.
drujgo pa je... tisti C v krogeci je na saki strani z namenom. to ne pomeni ka ti lejko fino screenshote tistih strani pa njihovih člankov keliš gor po sobotainfo. drugič daj link.
najbokše vino je pa pivo.

Marjetica Marjet

Toplo priporočam vina Kupljen iz Okoslavec. Nagrejena, odlična in cenovno vredna vsakega eura.  Pripelajo ti na kletni temperaturi domov! Pol gajbe za špricer, pol sladkega za čisto, kak ščeš...  

čriček

dupont...Strezni se, če nej drugič tebe gor zakelin.Za štenkaša si dober drugo pa itak ne premoreš.

dupont

čriček lejko se vpišeš na izobraževanje za odrasle, nikdar je nej prekesno. pa tudi tisti zeleni čriček iz čebelice maje je v bistvi kobilica, nej čriček.
ges za razliko od tebe lejko štenkan ker man ene par ekspertiz zaradi kerih mi bokše v životi ide kak večini.

čriček

Pa vidiš ka maš vseeno nika v glavi, te se me pa rajši ogni .

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet