Cvetka sukič

|

kak te je nej sran cvetka što je včeraj gledo v polnočem klubu si valda misli nej čuda ka ne delatei

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
saša fartek

kak te je nej sran cvetka što je včeraj gledo v polnočem klubu si valda misli nej čuda ka ne delatei

jozefa Katančič

Tudi ge san gledala,pa se mi je se skuper smešno zdelo.Ge mislin,ka se nišče nešče pojavljati v javnosti.Zato pa te takša oseba želi postati takoimenovana tv zvezda.Vsaka čast moškemu,bil je čisto vredi.Pa ka de gospa Mladenovičova gučala o neki stiski,pa kak to ona vse razmi.Ona nema pojma,ka je delati v tovarni,pa tudi stiske nikoli v življenju nej sprobala.Lp

Mateja

sicer san nej gledala polnočnoga kluba bom poglednila. Ale ge san  Cvetko vidla kda je bila gostja v oddaje vroči stol in tisto ka san ge tan vidla: nite enga stavka je nej znala skup spravite. Ale jo je tak trema mela ale pa ne vej gučate kda nema ne ven kelko lidj okole sebej. Sicer pa je Cvetka oseba kera bi vse naredila, kda pa trbej dejansko nika narete pa je nige nega.

ma što link od tej oddaje, ka me resno zanijmle ka je gučala

Mateja

http://www.rtvslo.si/ ideš na avdio video ti odpre novo okno  tan daš oddaje po abecede pa najdeš polnočni klub. Bi ti dala link samo nejde. malo poišče. Ge iden zdaj tuj tau čudo gledat.

5450

Pa ta baba nema pojma :)
To se že vidlo te, gda je bil protest pa so bili pri diani - ona, borči pa matejči :) Je gor video od te, ka je špej snemo. Pa pridejo vo z diane pa jo pahorček pakiva v audija in jo špej pita če so kaj dosegnoli pa ona pravi "ka odlično za delavce pa ka bodo sprejeli..." LOL! Če pa to ka so dobili njin po zakoni pripada nej pa ka bi kaj dosegnoli pa bodo sprejeli pa sefele v glavnon LOL!!!:) nema pojma :)

Mateja

prijetna oddaja. Gospod Koloman umirjen in dober sogovorec, cvetko pa je po moje trema izdala. Samo čiduže bole viden ka smo Prekmurce takše pasiven narod, nika same nebe, samo jamramo kak smo boge. Tak nikan ne bomo prišle.

/ /

hydrant.......huber je vse sežgal:)

-chaser-

Če vas tak mote ona pa be vi šli ta gučat pa be se vij gor zejle. Bunite se je lejko napravite je pa težje.

uiui uiuiui

Vejpa ona se spravla ta gučat...Če že ide naj dela to normalno

Mateja

chaser zarde menej je lejko sake den na tv. Ale svade me pa to, ka so zdaj glasne kda je vsega konec idejo delat štrajk kda je podjetje že propadnilo (dosegnole so vsaj stečaj) ale pred 10 lete se je pa nišče nej gor postavo pa bi mogoče zdaj mura načik stala. Po vojne je lejko vsake general.

/ /

finta je v toj muri bila, ka sta vedno bile dve skupini.....ena ka rit lizala pa mela malo večjo plačo in ena ka pridno delala pa mogla biti tiho.....vsi med seboj so bili sodelavci/kolegi......in zatou se nišče neje vupo buniti....
je pa toj gospodični/gospe šlo na jok, če se je štoj tej video dobro pogledno.....tak ka ne gučte na pamet.....postavte se v njeno kožo....brez službe ostala, brez penez, doma pa deca, položnice kere trbej plačate, avto.......
neje enostavno gučati kak si brez službe osto še posebej pa na TV.....

Mateja

študent se strinjan s teboj še vedno bom pa trdila tisto ka san na pisala v mojen poste nad tvojen.

Dejstvo je ka je Mura za seboj pistila doste žalostnih zgodb, nejde se samo za delavce ide se tude za njihove družine. Sploh de težko maman samohranilkan, tan ge sta bila oba v mure pa sta zdaj na ceste. Deca smo še v šolaj. Po moje bo ogromno duševnih stistk predvsem zarade ekonomskega položaja. Mogoče bi bilo dobro ustanovite takšo terapevsko skupino - ka bi se dobivale recimo enkrat tedensko pa se pogučavale, ker de težko.

Vesna Dolšak

Z Muro bi blo treba že leta nazaj nekaj pametnega ukrenit, pa tega zdaj ne bi bilo. Ne pa, da so le kradli vsi po vrsti in nekaj bluzili pa obljubljali.

Lenora Poredoš

Pred leti, ko so v Muri odpustili skupino delavcev, mi je kolegica po enem letu rekla...nikoli nisem imela toliko denarja, kot takrat, ko sem bila brezposelna...in verjamem, ker naša država je kar radodarna s pomočmi...glede na to, kako nizke plače so imeli v Muri, mislim, da bodo s temi pomočmi, otroškimi dodatki, štipendijami, ostali na nizkem, pa še delali ne bodo...

Lenora Poredoš

se opravičujem, vmes je prišel škrat, mislila sem reči, da bodo ostali na istem...

Zvonko Žižek

Neje glih isto. Otroške dodatke pa štipendije si mel že prle, socialna pa je 200eur.

Lenora Poredoš

Tisti, ki so brezposelni, dobijo socialno pomoč, brezplačno denarno pomoč, večje otroške dodatke, otroci dobijo štipendije, kar vse to mi, zaposleni in tudi z nižjimi dohodki ne dobimo nič...in če vse skupaj potegneš, bodo tile z dohodki na istem kot mi...pa še doma bodo in kdor je priden, si bo hitro našel kakšno delo na črno...

Zvonko Žižek

Še enkrat - neje isto. Še enkrat - otroške dodatke in štipendije ma lejko sakši, in nej so nika večji zaradi toga, če nemaš slujžbe. Mogoče par evrof, če sploj. Tista pomoč pa je enkratna in de izplačana samo v novembri. Delo na črno si lejko najdejo moški, starejše ženske težje. 2000 sobaric oz. kaj podobnoga pa tudi nigi ne nucajo. Ge pa ti bi se že znajšla, ali jeba je kda je situacija takša, ka niti nevejš, kak bi se sploj coj spravo; kak dale. Za takše primere bi mogle biti socialne pomoči nedvomno večje, ker so isto smejšne kak minimalna plača ...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet