Črna zastava na NLB visi že vsaj dva tedna!?

|

Že vsaj dva tedna gledam črno zastavo na NLB banki. Dva tedna je kar malce dolga doba za žalovanje, a ne!
Me res zanima razlog - ali imajo to nesrečo da imajo en za drugim smrti v kolektivu ali pa je mogoče  kak drugi razlog za črno zastavo  :-)

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
x y

Že vsaj dva tedna gledam črno zastavo na NLB banki. Dva tedna je kar malce dolga doba za žalovanje, a ne!
Me res zanima razlog - ali imajo to nesrečo da imajo en za drugim smrti v kolektivu ali pa je mogoče  kak drugi razlog za črno zastavo  :-)

x y

A tako. Redko tako dolgo visi zastava zato postavljeno vprašanje. Sožalje svojcem in prijateljem.

- -

Dvomim, da sta dve osebi umrli točno v razmaku enega tedna in da je bil tudi pri vsakem pogreb sedmega dne?

Pač lenobnost, ni več hišnika oz. tisti ki je bil prej je bil in je še vedno itak non-stop pijan od noči do noči. Tisti, ki sedaj skrbi za stavbo je non-stop v velikem delu oz. ga nikoli ni, kakor se najbolj razumljivo lahko pove.

Pač ogledalo Nema Lošije Banke!

P.s.: po mojem jutri te zastave ali je že danes ni?

alan ratnik

Pa te še nad okno v obešena, kak kakšen tepih, ka ja nega spoštovanja do tistoga keri je mrau.

No, bar ge san še nej vido, ka be što tak obeso zastavo... 

I OWN YOUR MOM

To banke žalujejo, ka so telko pejnez lidan spokradnili, ka jih je sfalilo, zaj pa nevejo, ka bi..

trot

Menda gredo v stečaj/bankrot

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena