Ceplenje na madžarskem
Mene pa zanima če ma kdo informacije kak je s ceplenjem proti covid na madžarskem? Se mi kak slovenci lahko cepimo pri njih? Kak je s potrdilom? Velja pri nas in v tujini? Zanima me zato ker bi se rad za tretjo dozo cepil s sputnikom ki je samo na madžarskem.
Komentarji
Tudi jaz bi šel, a nimam informacij, madžarski pa ne vem !
Kaksna tema 😂😂 vec kak ocitno provokacija urednistva Sobotainfo za dodatne klike 🙈
Bravo 😀
Pri nas se lejko cepiš ge koli ka je te misliš sputnik kaj načik vse isto sranje nič ne hasni nič ne škodieti si 5 minut gotov mađarska v to zamazanijo boš rivo.
Pri nas se tretjo dozo lahko cepiš samo z mrna cepivi pfizer in moderna. Zato bi šel rajši v tujino po tretjo dozo, kjer ne silijo v mrna cepiva.
Ce sces enostavno idi! Madzari znajo Anglesko pa Nemsko pa se zguci, ce pa ti neves nic od toga pa mas ambasado pa tan pitaj. #bolanoIskanjePozornosti
#nepotrebneprovokacije 🤮
Igen??? Irtek Magyaru!!!! Hayra Magyrok!!!
Potrebuješ začasno ali stalno prebivališče tam. Jaz sem ravno tak razmišljal o tem.
Hvala za odgovor.
Počakaj še 2 leti pa smo tak pod mađare .
ale pa pod Rusi, po revščini, če opet levaki pridejo na oblast
Cepi se v Lendavi isto je ,kot na Madžarskem tu ni razlike .Lendava je pod vougrami
V Lentiji,150eu placas 1.doza ka jo nakla vlije pa 150eu druga doza pa mas potrdilo kero vela,za tretjo dozo san sicer dau 200eu ali ok,man potrdilo pa nej so v mene piknili toga škropiva
Če si resno plačal za potrdilo namesto da bi se cepil si pa res mehkužec... če se bojiš ka boš umrl od cepiva? Upam da te izsledijo na podlagi te objave pa zaradi ponarejanja listin placas mastno kazen. Pa ce bi bilo po moje bi ti dozivljensko vse socialne pravice morali brisati...
Jp,placo san. In nej,nedo me dobili.ti si samo pikaj to škropivo v sebe. Nas kak je to,eni smo pametni pa iznajdljivi,drugi pa ste vi,vrjetno podperate SDS,dale od Lenarta ste na svejti nej prisli,pa mislis ka nad oblakame velki varas ge svete lidje zivijo
... idi pa probaj ...