Cene glasbenih skupin v Prekmurju.

|

Zdravo,

kak že naslov povej me zanimlejo cejne bole znanij prekmurskij skupin. Iščemo eno dobro skupino, pa, ker ne bi rad vsakomi posebej pisal maile san se obrno na vas, če je što mogoče pred kratkin mel kakšoga abrahama/gostuvanje itd...
V poštev pridejo kakše skupine v stili Tropika, Veškij dečkof, Geniala, Weekend Band, Plamen, BP, ... Vglavnon skupine z več članami, nej nekši navadni one man bandi, al pa dueti, keri majo večino stvari posneti na sintesajzer.

Znan, ka se cene razlikuvlejo glede na to, če se ide za poroko ali za rojstni den, glede na to, ka se na poroki špila že od zajtra, ampak me zanimle bar približna tarifa neven, naprimer cena za vro po člani skupine, al kaj podobnoga.

Najlepša fala vsen!

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
wewe

BP je bil 700€ kda so špilali na našoj veselice.

Gost

Magnet = 3.000,00 Eur.

Pax

Na žalost so časi Magnetov za zmeraj minili.

Jebiveter

Pijtaj na davčno...tan znajo...ovačik pa kak jih napizdiš...špilajo vsi od 500€ naprej...preverjeno...

Gost

Dobre prekmurske skupine ne boš našel, ker JE NI!!!

prekmurska roža

Mi smo pred kratkim meli abrahama pa san zriktala weekend band, razturale so sploj slede kda so že vsi plesale, či so kakše posebne želje kakša posebna glasba njin prej poveš pa tude zvadejo kcuj pa špilajo vse...mele so še zraven harmonikaša tak ka je vse bilo resno dobro fest so bili dobre priporočan, man številko či nucaš na zs piše. Cena pa je 800€

veseljak

Bil san na poroki, ge je igrala skupina D-dur. dečki znajo kak napraviti fešto in tudi kvalitetno špilajo.
cena pa je lekar bla 500
Zelo priporočan

Ria

Gitano band... super so...

Maaaaaaaaajjjjjaa

Na youtube vpiši grupa pa neksa pesem ,pa eti s čakovca al varaždina pridejo špilajo od yugo,angleške do slovenske... pa 5jih je pa npr 600€ pa so fejst dobri pa tujnrka novoga

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet