Bulgari na SOIC zbirajo prostovoljne

|

ste že opazili? bolgari odijo po parkplaci pa kao zbirajo prispevke in podpise za ustanovitev nekšoga društva gluhonemih, kero bi financejralo kao nekšo društvo iz ZDA. :D vse v takši polomljeni slovenščini.
seveda se dečki obnašajo kak če so gluji. ma mapo pa paper, na paperi že kar nekaj podpisov (vrvlite mi, ka so bilij prekmurci), od toga prispevki od 20 EUR in več. ne zmišlavlen si.
kda je vido ka pejnez ne dan in me naj ne jebe, je najprlej blekno dvej rejči prlej kak je gor prišo ka je glujpi :D
zakoj ste tak naivni, folk? pamet v rokej

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
dupont

ste že opazili? bolgari odijo po parkplaci pa kao zbirajo prispevke in podpise za ustanovitev nekšoga društva gluhonemih, kero bi financejralo kao nekšo društvo iz ZDA. :D vse v takši polomljeni slovenščini.
seveda se dečki obnašajo kak če so gluji. ma mapo pa paper, na paperi že kar nekaj podpisov (vrvlite mi, ka so bilij prekmurci), od toga prispevki od 20 EUR in več. ne zmišlavlen si.
kda je vido ka pejnez ne dan in me naj ne jebe, je najprlej blekno dvej rejči prlej kak je gor prišo ka je glujpi :D
zakoj ste tak naivni, folk? pamet v rokej

Landini

Samo policijo njim omeniš, pa grejo, da ga več ne vidiš.

Martina Horvat

Pred časom so prosjačili pred Hoferjem, pa sem poklicala policijo. Že ko sem vzela telefon v roke, se je spakiral. 
Nič ne bi rekla, če bi res bili siromaki, ki denar prosijo za sebe, a gre v večini primerov za izkoriščanje zasužnjenih revežev.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet